Kurumsallaşma İçin Baskı Neden Önemli?

Siz şirketinizi unutulması için kurmadınız. Bu yüzden de insanların, potansiyel ya da mevcut müşterilerinizin “X markası şöyle de iyi bir markaydı, ne oldu ona?” dememeleri için bazı yöntemleri uyguluyor olmanız gerekir. Hem de istikrarlı bir şekilde. “Biz bir keresinde bir kampanya yapmıştık, çok tutmuştu, hey gidi günler!” şeklinde geçmişe ağıt yakmak yerine, “baskılı” reklam araçlarını kullanarak, firmanızı her an güncel tutabilirsiniz. Çünkü bazen unutmak sevmekten daha kolay gelebiliyor. :(

Kurumsal Ürünlerin Yarattığı “Ne Kadar da Profesyonel Bir Firma” Algısı

Dünyamızın Türkiye’sinde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalar var ve müşterilerine ulaşmak için seçtikleri yöntemler elbette farklı. Fakat aynı olan ya da olması gereken şey, insanların gözünde güvenilir ve profesyonel bir firma algısı yaratmak yani başka bir deyişle kurumsallaşma. Bu da kartvizitten antetli kâğıda, kataloglardan zarflara kadar çeşitlilik gösteren matbaa ürünleri ile mümkün.

Neden firmanızın logosunun ve iletişim bilgilerinin üzerinde yazılı olduğu bir diplomat zarfın içinde evrak göndermek yerine, her yerde satılan düz zarfların içinde sıkıcı A4 formatında evrak gönderesiniz ki? Marka ve kurumsal olmak, kimlik sahibi olmayı gerektirir. Kimlik de farklılaşma ile beraber gelir. O nedenledir ki kurumsallaşma firmanızın başarısı için önem vermeniz gereken bir konudur.

Kartvizitler Çok Mühim, Valla

İlk intibanın etkisi sadece özel hayatımızda değil; iş dünyasında da fazlasıyla belirleyici. Bir toplantıya gittiğinizde karşı tarafa sunacağınız kartvizitin kaliteli ve özgün olması, “Bunun kartviziti böyleyse kim bilir yapacağı işler nasıl farklı ve iyi olur?” algısı yaratır. Daha başka şeyler de olur, şunlar gibi.

Islak-Kuru, Asmalı Katlamalı Reklam Ürünleri (Yaşasın Çeşitlilik)

Markanızı, ürünlerinizi, yeni kampanyalarınızı ilk elden duyurmanın en etkili yolu el ilanı ve broşür bastırmaktır. “Ay herkes yapıyor, kimse okumuyor yerlere atıyor, kuşlar da onları yiyecek sanıp…” gibi şeyler düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Her işin iyisi ve kötüsü var. Bakın mesela, Bidolubaskı olarak iyi işten anladığımız için “iyisi” kelimesine referans gösterebildik, kötü işle uzaktan yakından alakamız olmadığı için…

Önemsiz gibi gözüken ama günlük hayattaki kullanılma oranları yüksek olduğu için çok fazla kişiye ulaşan ve marka algısını her daim canlı tutan reklam araçları da mevcut. Islak mendiller gibi. Günümüzde ıslak mendilsiz bir hayat düşünebiliyor muyuz? Biz düşünebiliyoruz ve hiç hoşumuza gitmiyor.

Açık Hava Reklamları ile Açılın Açılabildiğiniz Kadar

Billboard baskı, afiş, poster, branda baskı, roll up banner baskı ya da raket-reklam pano baskı ürünleri ile firmanızı, mesajlarınızı, ürünlerinizi, kampanyalarınızı ya da etkinliklerinizi çok daha fazla kişiye daha direkt bir şekilde ulaştırabilirsiniz. Açık hava reklam ürünleri neden açık ara daha etkilidir? Çünkü insanlar zaten bir yerlere gidip geliyor ya da bir yerlerde durup birilerini bekliyorlar. Açık hava reklam ürünleri ile insanların bulundukları ya da geçip gittikleri yerlere reklamlarınızı yerleştirmiş oluyorsunuz. İnsanları zorlamadan ve bıktırmadan reklam yapıyorsunuz yani, üstlerine üstlerine gitmiyorsunuz duyurularınızı yapmak için. “Baskı”nın böylesine can kurban!

Bidolubaskı’nın online matbaa hizmeti ile sunduğu daha fazla ürün için tıklayın, kendinizi hangi şekillerde unutturmayacağınızı görün, herkese de gösterin!