Matbaa Nedir? | Türkiye’nin En Büyük Online Matbaası Bidolubaski.com

Matbaa, yazı veya görselin kağıt, kumaş, deri, plastik gibi pek çok malzeme üzerine basılmasını veya basılı materyallerin çoğaltılmasını sağlayan sisteme verilen isimdir. Matbaacılığın tarihteki ilk örnekleri Uzak Doğu’da görülmeye başlanmıştır. Ardından 1450 yılında Johannes Gutenberg tarafından başlatılan matbaa devrimi ile önemli bir ilerleme yaşanmış ve çeşitli geliştirmelerle matbaa günümüzdeki halini almıştır.

Matbaacılık sektörü tarih boyunca bilginin nesiller boyu aktarılmasını ve bilginin kalıcılığını sağlayarak insanoğlunun gelişimine önemli derecede katkı sağlamıştır. Böylesine önemli bir sistemim günümüzde de hayatın her alanında bu derece fazla kullanılıyor olmasına da bu nedenle şaşırmamak gerekir. Günümüzde matbaa; kartvizit, afiş, billboard, el ilanı, katalog, gazete, dergi, kitap ve daha nice alanda hayatımıza dokunmaya devam ediyor.

Matbaa Sektöründe Değişim ve Dönüşüm Devam Ediyor

Tarih boyunca gelişen teknoloji etkisini her daim matbaa üzerinde de hızla göstermiştir. Son yüz yılda matbaacılık sektöründeki en önemli gelişmelerden birisi de organize matbaa devrimidir. Organize matbaa sayesinde artık farklı siparişlere ait baskı ürünleri tek bir tabaka içerisinde basılmaya başlanmış, bu da maliyetleri düşürmüştür. Bu değişim sayesinde de bugün Bidolubaski.com müşterilerine yüksek kalite baskı hizmetini uygun fiyatla sunabiliyor.

Son 20 yılda çok daha hızlı gelişen teknolojinin alışveriş dünyasına getirdiği en büyük yenilik ise internet üzerinden alışveriş yapabilme imkanı oldu. Her sektörde internet üzerinden alışveriş yavaş yavaş yayıldı ve genel satış üzerindeki pasta payını günden güne artırdı. Matbaa sektöründe ise bu değişim diğer sektörlere kıyasla biraz daha geç başladı. Matbaa ürünlerinin internet üzerinden sipariş verilebiliyor olmasıyla ise baskı ürünlerinin fiyatları çok daha uygun hale gelmeye başladı. Online matbaa kavramının hayatımıza girmesiyle artık baskı siparişleri vermek çok daha kolay ve uygun fiyatlı hale gelmiş oldu. Bidolubaski.com sayesinde geleneksel matbaa artık yerini online matbaaya bırakmaya başladı. Bunun en önemli sebepleri; uygun fiyat, kaliteli hizmet ve yüksek baskı kalitesi.

Matbaa Demek, Bidolubaskı Demek

Bidolubaskı = Matbaa

Baskı ihtiyacı olan firmaların yıllardan beridir süregelen geleneksel matbaa alışkanlıkları gün geçtikçe yerini online matbaaya bırakıyor. Bidolubaski.com sipariş sürecini deneyimleyen müşterilerin neredeyse tamamına yakını sonraki tüm baskı ihtiyaçları için Bidolubaskı’yı kullanmaya başlıyor. Firmaların kartvizitten brandaya, el ilanından antetli kağıda pek çok çeşit baskı ihtiyacı oluyor. Bidolubaski.com öncesinde firmalar tüm bu baskı ihtiyaçları için tek bir matbaa ile uygun fiyatlı olarak çalışamıyorlardı, çünkü geleneksel matbaalar her ürünü sunmuyor, ya da ikinci üçüncü matbaalara yaptırdıkları için uygun fiyatlarla müşteriye sunamıyorlardı. Ancak, Bidolubaski.com ile birlikte artık firmalar ihtiyaçları olan her baskı ürününü online olarak sipariş edebiliyor, üstelik hava durumu sıklığında değişmeyen fiyatlarla. Bu gibi avantajları deneyimleyen firmalar da artık geleneksel matbaalara fahiş ve belirsiz fiyatlar ödemek yerine Bidolubaskı ile kolayca siparişlerini veriyorlar.

Matbaa ürünleri söz konusu olduğunda her ürünü tek bir noktada uygun fiyatlı olarak bulabilmek bulunmaz bir nimettir. Bidolubaski.com içerisinde 120’den fazla ürün barındırır ve her gün de bu ürünlere yenileri eklenmeye devam eder. Bidolubaskı kurulduğu ilk günden beri, avantajlı fiyatlar sunamadığı ürünleri müşterilerine sunmamayı ilke olarak edinmiştir. Bu nedenle de site içerisinde göreceğiniz tüm ürünler baskı kalitesi, hizmet kalitesi ve fiyat açısından size ciddi avantajlar sağlar. Ayrıca, Bidolubaskı’dan alacağınız tüm ürünler ücretsiz kargo hizmeti ile kapınıza kadar gönderilir.

Türkiye’nin En Büyük Online Matbaası: Bidolubaski.com

Bidolubaski.com kurulduğu ilk günden beri müşterilerine kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı kendine misyon olarak edinmiş bir firmadır. Bu nedenle de geçtiğimiz yıllarda hızla büyümüş ve Türkiye’nin en büyük online matbaası haline gelmiştir. Türkiye’nin 81 iline sayısız baskı ürününü güvenle ulaştıran Bidolubaskı, bu sayede de her gün ürün gamını daha da genişletmeye devam ediyor. Siz de Bidolubaski.com’un avantajlı dünyasından yararlanmak istiyorsanız, siparişini online olarak kolayca oluşturun!