Online Matbaa Nedir? Online Matbaa Avantajları Nelerdir?

Hızlı gelişen teknoloji ve teknolojik ürünler dijital olan ile basılı olanın karşı karşıya olduğunu düşündüğümüz bir dünya ortaya çıkardı. Bilginin bilgisayarlara taşınması, cep telefonundan her şeye erişilebilmesi, tabletlerin ve elektronik okuyucuların yaygınlaşması basılı ürünlere ihtiyaç kalmayacağımızı düşündürttü. Peki, öyle mi oldu?

Tam tersine bugün teknolojinin gelişmesi, her türlü ürün hakkında bilgiye ve ürünün kendisine daha kolay erişilebilmesi sayesinde basılı ürünlerin de çeşidi ve kalitesi arttı. Basılı ürünlere verilen değer de bu doğrultuda her geçen gün artıyor; daha kaliteli broşürler, daha afili kartvizitler, daha renkli ilanlar her yerde…

Bir de üzerine online matbaalar sayesinde evinizden bile çıkmadan dijital ortamda hazırladığınız, kağıdını ya da baskı materyalini seçtiğiniz ürünleri kolaylıkla bastırıp, istediğiniz adrese teslim alabiliyorsunuz.  

Online Matbaa Nedir?

Organize matbaa çözümlerine bilgisayarınızdan, cep telefonunuzdan, tabletinizden ulaşmanızı sağlayan sistemdir. Organize matbaanın gelişmiş baskı araçlarına ve geniş ürün yelpazesine hem de tüm ürünleri inceleyip fiyat karşılaştırması yapmanızı sağlayarak kısaca sizinle matbaanız aranızdaki araçtır.

Bir Matbaa Nasıl Online Olabilir?

Teknolojinin getirdiğini en büyük değişiklik ne iş yaparsak yapalım süreçlerimizin iyileşmesi oldu. Teknolojinin gelişmesi ve dijitalleşme matbaa işlerini azaltacağına, kullanıcıların onlara erişimlerini kolaylaştırdı. İster bir kurum adına isterseniz de kendi adınıza bir matbaa ürününe ihtiyaç duyun ulaşmak artık çok kolay: internete bağlanan internet tarayıcısı olan herhangi bir cihazdan eriştiğiniz online matbaadan istediğiniz ürüne bakabilir, özelliklerini belirleyebilir ve adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Online olan matbaa değil ama artık sizin matbaaya ulaşma yolunuzdur.

Online Matbaa Nasıl Çalışıyor?

Online matbaaya herhangi bir internet tarayıcıdan siparişiniz iletildiğinde ve siparişiniz onaylandığında neler olur görmek ister misiniz? Öyleyse sizin için hazırladığımız videoya bir göz atın:
 

Online Matbaa Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Herhangi bir baskı merkezinden ya da matbaadan farklı olarak online matbaada;

- Tüm ürünleri ve özelliklerini ayrıntılarıyla görürsünüz,
- Fiyatlar şeffaf ve nettir, sürpriz ile karşılaşmazsınız,
- Sadece bu işi yapan, donanımlı bir ekip ile muhatap olursunuz,
- Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz hem de tüm alışverişlerinde 6 taksit avantajından yararlanırsınız,
- Tüm alışverişleriniz ücretsiz kargo ile ayağınıza kadar gelir,
- Milyonlarca kez gerçekleşen işlemlerin arkasında müşteri memnuniyetinin güvenini duyar, çıkan sonucu beğenmezseniz sorunsuzca iade edebilirsiniz.

Peki, online matbaaya vereceğimiz siparişin kalitesinden nasıl emin olacaksınız?

Bir hizmetin en büyük teminatı memnun müşterileridir. Türkiye’nin 81 ilinden yüz milyonlarca baskı gerçekleştiren Bidolubaskı’nın ürünlerini gözünüzle görmek ve dokunmak isterseniz bu da mümkün. Hemen ücretsiz Numune Kutusu Talep Et sayfamızı ziyaret edebilir ve numune baskı örneklerinin yer aldığı kutuyu adresinize ücretsiz talep edebilirsiniz.

Online olarak gönderdiğiniz tasarımımın talep ettiğiniz ürün ile uyumlu olduğundan nasıl emin olacaksınız?

Baskı gibi konularla ilgili her türlü sorunuzu dilediğiniz zaman sol alt köşede yer alan “Bize Sorun” kısmından sorabilirsiniz. Bunun yanında yüklediğiniz tüm tasarımlar uzmanlarımız tarafından kontrol edilir ve onayınıza sunulur. Böylece ne elinize geçecek ürünler konusunda ne de ödediğiniz fiyat konusunda sürpriz ile karşılaşmazsınız.

Bidolubaskı oluşabilecek renk farklılığı, kayma gibi baskı sürecinde oluşabilecek her türlü hatada ürün iadesini gerçekleştirir. Bir sorun ile karşılaşırsanız ürünler yeniden basılır ya da ücret iadesi gerçekleşir. Detaylar için Teslimat ve İade sayfamıza bakabilirsiniz.