Etkinliklerin Başarıya Ulaşmasında Katkısı Büyük Matbaa Ürünleri

Etkinlikler marka bilinirliğinin arttırılmasının yanında, müşterilerle doğrudan iletişim kurma açısından da önemlidir. Düzenleyeceğiniz bir etkinliğin başarıya ulaşmasının ilk yolu ise elbette reklamını en iyi şekilde yapıp mümkün olduğunca fazla kişiye duyurmanızdır.

Tanıtımın yapılması ise uzun yıllardır olduğu gibi en başta matbaaya düşüyor. Peki, hangi matbaa ürünlerini en efektif şekilde kullanarak düzenlediğiniz etkinliklerden ve organizasyonlardan daha çok dönüş alırsınız?

Etkinliğinizi Afişe Edin

Hem iç hem de dış mekânlarda kullanabileceğiz afişler, bir etkinliğin etkinlik olmasında en az katılımcılar kadar büyük rol oynar. İster sokaklardaki duvarlara, elektrik direklerine yapıştırın ister hedef kitlenizin gittiği ve mekân sahiplerinin izin verdiği kafelere asın. Dikkat çekici bir tasarımla hazırlanmış afişler, etkinliğinizi duyurmada güçlü matbaa ürünlerindendir.

Billboard’larda Yerinizi Alın

Madem sokaklar insanlarla, hatta otomobillerin ve toplu taşıma araçlarının içinde bir yerlere gidip gelen insanlarla dolu, onların dikkatini en çok çekebileceğiniz alanlar da billboard’lar. Etkinliğinize katılmasını istediğiniz hedef kitlenin dikkatini çekebilecek tasarımlarla hazırlattığınız billboard baskıları, zaman geçirdikleri bölgelerdeki panolara kondurun.

Hedef Kitlenizi Yolculuk Anında Yakalayın

Metro hatlarında upuzun merdivenlerde sıralı duran insanlar ister istemez duvarlardaki reklam panolarına bakar. Veya otobüste, metrobüste giderken, hava alanında uçak beklerken etrafta asılı duran reklamlar iyi sonuç verir. Çünkü bu ortamlarda insan sirkülasyonu daha fazladır. Yuvasının etrafında dönerek sağa sola bakan binlerce göz… Daha ne diyelim? En iyisi raket-reklam pano baskı diyelim.

Sizi Çok İyi Taşır: Foreks Baskı

Siz de onu çok rahat taşırsınız; çünkü çok hafif bir malzeme. Üzerine fotoğraf baskısı yapılan PVC esaslı foreks, iç mekânlardaki etkinlik tanıtımları için çok uygun. Hem taşıması kolay hem çerçeve maliyeti olmadığı için ekonomik hem görsel gücü yüksek hem de dayanıklı foreks baskıyı kullanın.

Müşteri ile Direkt Temas Kurmak İsteyenler İçin

“Şimdi asarız reklam panolarına tasarımlarımızı, görmeyen olur, ben direkt gözüm göre göre reklamımı yapayım.” diyorsanız el ilanlarını etkinlik duyurularınızda kullanabilirsiniz. Yalnız el ilanlarını dağıttığınız yer, zaman ve koşullar önemli, dikkat edin.

Bir de eğer dış mekân reklam ürünlerini kullanacaksanız açık hava reklamlarında yapılan hatalardan uzak durun ki daha fazla kazanç sağlamak için yapacağınız harcamalar ek masraf olarak size dönmesin.