Etkinliklerde Reklamınızı En İyi Şekilde Yapan Tanıtım Ürünleri

Etkinlikler, sadece ürün ve hizmetlerin tanıtılmasını sağlamakla kalmaz; marka bilinirliğini güçlendirir, firmaları sadık ve potansiyel müşterileriyle buluşturup kaynaştırırlar. Adı üzerinde etkinlik, etkin olmaktan geliyor, kendini unutulmaya bırakmak bu dünyada yaşam belirtisi gösteren hiçbir şey ya da hiç kimse için kabul edilebilir bir durum değil.

Peki, etkinliklerde reklamınızı en iyi şekilde yapmanızı sağlayan, markanızın yetim gibi kalmasını önleyen tanıtım ürünleri neler? Neden bu ürünleri kullanmalısınız?

Ayak Yapmayın, Ayaklı Reklam Panosu Yaptırın

Etkinliklerin düzenlendiği alanlar iç ve dış mekân olsun fark etmez, orada fazla sayıda insanın olacağı gerçeği var. Bu da hem boyut olarak hem de tip olarak insanların dikkatini çekecek ürünlerin kullanılmasını gerektirir. Ayaklı reklam panoları bu yüzden etkinliklerin vazgeçilmezidir. Kendi ayaklarının üzerinde duran bu ürüne etkinliklere katılan her markanın ihtiyacı var.

Branda Baskı ile Sokaklara Gerilin ve Serilin

Özellikle açık hava reklamcılığında kullanılan branda baskılar, sesinizi kalabalıklara duyurmanızı sağlayan, asla modası geçmeyecek ürünlerdir. Pankart baskı da denilen branda baskılarla meydanlarda, caddelerde, parklarda, sokaklarda dolaşan insanları bir bakışlarında tavlayabilirsiniz. Elbette tasarımınız ve içeriğiniz sağlam olduğu sürece.

Adeta Evladiyelik: Roll Up Banner Baskı

Özellikle fuarların gözdesi roll up banner baskı, sadece bir değil; stant mekanizması sağlam olduğu sürece birçok farklı etkinlikte de markanızı en iyi şekilde temsil eden tanıtım ürünlerindendir. Çünkü konstrüksiyonunun üzerine farklı banner baskıları giydirip kullanabilirsiniz. Ayrıca kendisi çok hafif ve yuvarlanıp katlanarak çantasında taşınabiliyor. Pratik ve kullanışlı bir ürün, kesin bilgi.

Afiş/Poster Olmadan Etkinlik mi Olur?

Olsa da ne anladık biz bu işten? Duyurmak ve tanıtmak istediğiniz ürününüz/hizmetiniz/ kampanyanız, en basitinden markanız ve bir sürü insan var ve siz dünyanın en eski reklam araçları olan afişlerini/posterlerini kullanmayacaksınız öyle mi? Yoo, bu anlaşılabilir bir durum değil. Yalnız yaşayan insanların evlerinin duvarlarında bile yıllardan beridir asılı duran afişleri ve posterleri kalabalıklar içine çıkmaktan mahkum bırakmayın, bunu yapmayın.

Üç Kafadarlar: El İlanı, Broşür ve Katalog

Evet, etkinliklerde kullanılan tanıtım ürünleri genelde büyük boyutlu olanlar ama hazır kalabalık varken neden el ilanlarınızı, broşürlerinizi ve kataloglarınızı insanlara dağıtmayasınız? Bu arkadaşları bastırırken aklınızdan geçen, tanıtımını yapmak istediğiniz ürünleri/hizmetleri ne kadar çok kişiye ulaştırırsanız o kadar iyi olacağı fikri değil miydi? E işte alın size bir sürü insan, dağıtın gitsin.