İş Yerinizi Açmanıza Sayılı Günler Kaldı Bundan Kaç Kişinin Haberi Var

“İş kurmak istiyorum ama param yok.” evresi geride kaldı. İş kurmak için kredi aldınız, borç buldunuz ya da zaten böyle bir derdiniz yoktu; çünkü paranız vardı. Hayırlı olsun. İş yerinizi açmanıza günler kaldı madem, sırada reklamını yapmak var.

Mümkün olduğunca fazla kişiye ulaşmanız, firmanızın, ürünlerinizin ve hizmetlerinizin tanıtımını yapmanız için açık hava reklamları olmazsa olmazlardan. Nasıl ki yanlış yerde dükkân açmanın sonuçları felaket olabiliyorsa açık hava reklam araçlarını da yanlış kullanmak, hem marka kimliğinize hem de bütçenize bir hayli zarar verir. Bu yüzden sizi önce şöyle alalım.

Bidolubaskı Olarak Havada Karada Reklamınızı Yaparız

- Hem iç mekânda hem de açık havada eskiden beri kullanılan afişler ve posterler, bugün hâlâ en etkili reklam ürünlerinden. Afişinizi öyle bir tasarlayın ki insanlar gördüklerinde en sevdikleri müzisyen şehre konser vermeye gelmişçesine heyecanlanıp sizin mekânınıza koşsunlar.

- Çoğu zaman masraflı diye kaçınılabilir ama bir billboard’ların görünürlüğü ve reklam gücü çok fazla. Hatta yeni açılan bir kafenin yaratıcı bir tasarımla billboard’larda duyurusunu yapması çok ilgi çekici olur.

- Otobüs duraklarındaki büyük panolardan metro içlerindeki raketlere, yolculuk yapan insanları, yani büyük bir kalabalığı hedefleyen raket-reklam pano baskılarla akrabalarınızın dışında kalan insanlar da-ki bir hayli fazlalar-iş yerinizden haberdar olabilir. Tam ölçüyü ve tasarımınızı verin, biz ne kadar isterseniz basalım.

- Yeni bir iş yerinin açılacağının duyurusunu bir branda tasarımında görseniz merak etmez misiniz? İş yerinizin tanıtımını bu şekilde de yapabilirsiniz. Branda baskı tasarımlarınızı sitemizden yükleyin, size ücretsiz kargo ile gönderelim.

Dijital baskıdan çıktıktan sonra sokaklara taşacak olan reklam ürünlerinin yanında el ilanı, broşür, katalog gibi matbaa ürünlerini de hazırlamaya başlayın, açılışa çok az kaldı.

“Zaten yeni bir işe kalkıştım, risk almak istemiyorum.” diyorsanız Bidolubaskı’nın Numune Kutusu’nu size ücretsiz bir şekilde gönderebiliriz. Hem renk ve baskı kalitemize hem de yeni işinizde başarılı olacağınıza güveniyoruz.