İşten Eve Getirebileceğiniz İşe Yarar Ürünler

Matbaa ürünleri, firmaların reklamlarını yapmalarını sağlayan, kurumsal kimliklerini oluşturmaya yardımcı ürünler ama sadece bu kadar değil. Bireysel olarak hepimiz bazı matbaa ürünleri olmadan eksiğiz. Bu yazıda onlardan bahsedeceğiz. Daha çok ofiste çalışanların kullandığı bu ürünler o kadar işlevseldir ki bir bakarız bizimle birlikte eve de gelmişler.

Defter

Yazmayı öğrendiğimiz ilk günden beri hayatımızda. Hatta daha önceleri de bugün duygulanarak baktığımız çocukluk resimlerimizi onlara çiziyor, sayfalarından uçaklar yapıyorduk. Yediden yetmiş yediye herkesin kalbi kadar temiz bir sayfayı birileri için ayırdığı bir defteri olmuştur. Spiralli ve A5 defterler ise tüm sayfaları size ayrılmış bir şekilde Bidolubaskı’da mevcut.

Bloknot

Daha çok öğrencilerin kullandığı bloknotlar, ev hanımı, emekli, doktor, mühendis, öğretmen, işsiz, herkesin çeşitli amaçlarla kullanabileceği pratik bir kırtasiye ürünü. İster not al ister yemek tarifi yaz ister karalama yap ister randevularını kaydet. Yazdığın sayfayı çevir üste, devam et. Promosyon ürünleri olarak dağıtılmalarından belli ne kadar kullanışlı oldukları.

Küp Bloknot

Bu hayatta hepimiz bir şeyleri kendimize hatırlatmak durumunda kalıyoruz. Küp bloknotlar da bu görevlerini gayet iyi bir şekilde yerine getiriyorlar.

Yapışkanlı Not Kâğıtları

Post-it olarak da bilinene bu kâğıtlar, küp bloknotlarla aynı familyadan. Rengarenk, şekil şekil. Gel de eve götürme.

İşten Eve Getirebileceğiniz İşe Yarar Ürünler Neler

Masa Takvimi

Zaman yönetimini sadece işte değil, günlük hayatımızda da yapmalıyız. Hayat planı sadece yuva kuracağımız kişiyi seçmek için didinmek ya da bayram tatillerinde gideceğimiz yer için önceden bilet almaktan ibaret değil. Akıp giden zamanı nasıl planlayacağımızı, unutmamamız gereken önemli tarihleri en net şekilde bize gösteren masa takvimlerinden ofiste çok mu var? Rengi de çok güzel miymiş? O zaman hadi birlikte eve (doğru) çıkın siz onunla.

Fotoğraf Çerçevesi

Filmlerde filan illa olur, ailesinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveye bakarak işinin tüm stresini unutur adam ya da kadın. Bazı iş yerleri markalarının logolarının olduğu fotoğraf çerçevesi yaptırıp çalışanlarına bu yüzden dağıtıyor olabilirler mi acaba? Evinizde ne kadar çerçeve olursa olsun, her zaman bir tanesine daha ihtiyaç vardır.

Karton Çanta

Özellikle kadınların toplantıya giderken giymek için yanlarına aldıkları topuklu ayakkabılarını taşımalarını sağlayan karton çantalar, sağlam ve şık olduklarından her türlü taşıma işini yapmaya müsait, ofisten eve en çok getirilip götürülen ürünlerdendir.

Tip Tip Kalemler

Eğer şirket logolu kalemlerden evinizde yoksa eliniz kalem tutamayacak hale gelmiş, ona kötü bir şey olmuş demektir. Doğru mu anlıyoruz?

Ofis Sandalyesi

O kadar da değil!