Hayat Matbaa Matbaa Gezmek İçin Çok Kısa

Hayatımızdaki en değerli varlığımız zamandır. Bu nedenle de zamanımızı çalan her türlü aktivitenin karşısında olmalı ve zamanımızı olabildiğince kaliteli ve hakkını vererek harcamalıyız. Bu yazımızda size baskı ihtiyacı olanların çok yakından tanıdığı bir zaman israfından bahsedeceğiz; geleneksel matbaa süreçleri. Yıllardır geleneksel matbaa süreçlerinin yorduğu, bezdirdiği kişiler için şunu söylememiz gerekiyor; “Hayat matbaa matbaa gezmek için çok kısa”.

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve online alışverişin hayatımıza girmesi ile beraber; bu zaman kayıplarının, dengesiz fiyatların, kalitesiz baskının, ilgisiz müşteri ilişkilerinin ve daha nice hoşnutsuz durumun ömrü çoktan doldu. Türkiye’nin en büyük online matbaası Bidolubaskı ile artık baskı siparişlerinizi çok daha kolay verebiliyorsunuz. Peki, Bidolubaskı ile çalışmak, nasıl olacak da size geleneksel matbaaya kıyasla daha çok şey kazandıracak?

Neden Online Matbaa?

Son 10 yılda pek çok sektör dijitalleşme yolunda önemli adımlar attı ve atmaya da devam ediyor. Doğal olarak matbaa sektöründe de böyle bir değişim kaçınılmazdı. İşte bu noktada, Bidolubaskı hayatımıza hızlı bir şekilde girerek, matbaaya dair bildiklerimizi baştan sona değiştirdi. Hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, sipariş verme kolaylığı, şeffaf fiyat politikası ve müşteri odaklı stratejileri matbaacılık sektöründeki bu köklü değişimin temellerini oluşturuyor. Online matbaanın hayatımıza girmesi ile beraber insanlar baskı siparişlerini hızlıca verebiliyor ve adreslerine kadar ücretsiz kargo avantajı ile teslim alabiliyorlar. Geleneksel matbaaya kıyasla bu kadar kolay gerçekleşen bir sipariş süreci ile de insanları matbaa matbaa dolaşma zahmetinden kurtarıyor.

Online matbaa Bidolubaskı, kullanıcılarına diledikleri yerden ve diledikleri cihazdan 100’ün üzerinde ürün için baskı siparişi verebilme imkânı sunuyor. Bu da Bidolubaskı’yı tüm baskı ihtiyaçları için tek bir nokta haline getiriyor. Öyle ki, bu kadar ürün çeşitliliğini hiçbir geleneksel matbaada bulamaz ve her ürün için farklı matbaalara gitmek ve hepsinden ayrı ayrı fiyat almak zorunda kalırsınız. Bu süreçler o kadar yorucu olabiliyor ki, insanlar fiyat taraması yapmadan tüm baskı ihtiyaçlarını birçok matbaa ile aynı anda çalışarak karşılamaya çalışıyorlar. Ancak, yeterli fiyat araştırması yapılmadığı için baskı maliyetleri online matbaa Bidolubaskı’ya kıyasla ortalama 2 buçuk - 3 kat daha fazla olur.

Bidolubaskı’da, müşteriler adına değer verilen iki önemli nokta var; biri yüksek kalite, diğeri ise uygun fiyat. Bu iki seçeneğin de sağlanmadığı ürünler Bidolubaskı’da satışa sunulmaz. Bu nedenle de Bidolubaskı, müşteri memnuniyeti değerlerine bakıldığında geleneksel matbaalardan ve diğer rakiplerinden açık ara öndedir. Bidolubaskı’da fiyatlar da matbaacılıkta alışılagelmişin aksine sabittir ve bugünden yarına değişmez. Bu da maliyetlerinizi kontrol altında tutabilmeniz için oldukça önemlidir.

Online Matbaa İle Tek Noktadan Uygun Fiyatlarla Sipariş Verin

Bidolubaskı geleneksel matbaalara ve diğer online matbaalara kıyasla çok daha iyi bir hizmeti, çok daha uygun fiyatlarla sunar. Bu da kısa süre içerisinde Bidolubaskı’yı Türkiye’nin en büyük online matbaası konumuna getiren en önemli faktör. Bidolubaskı 100’ün üzerinde ürünü ve binlerce varyasyonu müşterilerinin tüm baskı ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına uygun fiyatlarla sunar. Bu da sizi matbaa matbaa dolaşma zahmetinden kurtarır, siz de bu sayede kaliteli baskıya zahmetsiz ve uygun fiyatlı olarak ulaşırsınız.

Bidolubaskı’da Size Özel Neler Var?

10’dan fazla şubesi olan firmalar için de Çok Şubeli Programı ile Bidolubaskı birçok probleme çözüm getiriyor. Çok Şubeli Programı ile firmalar operasyon yüklerini hafifleterek baskı işlerini kolay yolla halledebiliyorlar. Tek noktadan hızlı sipariş, tüm şubelere ücretsiz kargo, özel tasarım desteği, özel müşteri temsilcisi ve markaya özel internet sitesi hazırlanması çok şubeli firmalara sağlanan avantajlardan sadece bazıları.

Bidolubaskı ile her tür baskı ürününe kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Eğer siz de matbaalar ile bugüne kadar yaşamış olduğunuz problemlerden sıkıldıysanız, gelin Bidolubaskı ile dünyanızı kolaylaştırın. Hizmet kalitemizi görmek için hiç zaman kaybetmeyin ve sipariş vermeyi deneyin!