Dış Mekan Baskı Ürünleri Nelerdir? Hangi Amaçla Kullanılır?

Firmasının ya da markasının en iyi şekilde tanıtımını sağlayıp, reklamını yapmak isteyenler için, sınırsız alternatifler mevcuttur. Firma sahiplerinin bu konuda istekleri ortak bir noktada buluşmaktadır. Bu ortak nokta da akılda kalıcı olmak ve dönüşümün uzun süre devam etmesidir. Kaliteli bir reklam çalışması ile hem mevcut iş ortakları hem de potansiyel müşterilerinizden olumlu dönüşümler alarak, yeni atılımlara imza atabilirsiniz.

Firmanızın tanıtımını yapmak istiyorsanız, bunu birçok şekilde tasarlamanız mümkündür. Bu reklamların başında da baskılı ürünler gelir. Baskılı ürünler reklam kampanyalarının, tanıtımların ve müşteri ziyaretlerinin vazgeçilmez materyalleri arasındadır. İç mekan baskılı ürünlerin haricinde, birde Dış Mekan Baskılı Ürünler vardır. Dış mekan baskılı ürünler ise, günlük hayatımızda caddelerde, panolarda gördüğümüz afişlerdir.

Dış Mekan Baskı Ürünleri Nelerdir? Hangi Amaçla Kullanılır?

  • Billboard Baskı: Genellikle yaz aylarında tercih edilen ve açık havadaki insanları hedefleyen baskı türüdür. Billboardlar, firmanızın adını, markanızı bir kampanyanızı ya da mesajınızı aynı anda yüzlerce insana gösterme gücüne sahiptir. Akılda kalıcı etkisinin oldukça yüksek olduğu Billboard baskı ile müşteri portföyünüze yenilerini ekleyeceğinizden şüpheniz olmasın.

  • Raket-Reklam Pano Baskı: Hangi şehirde yaşarsanız yaşayın, yolculuklar esnasında gözünüze birçok reklam panosu çarpmıştır. Özellikle metro, metrobüs gibi hatların, uzun merdivenlerinde giderken, alışveriş merkezinde gezerken yada havaalanı gibi insanların kalabalık olduğu ve sürekli farklı kişilerin geçtiği yerlerde, raket reklam pano baskı uygulamaları kullanılır.

  • Roll Up Banner Baskı: Dijital baskı yöntemi kullanılarak hazırlanan Roll Up Banner Baskı uygulamaları, mağazaların, showroomların, toplantıların, fuar ve özel etkinliklerin vazgeçilmez tanıtım ihtiyaçları arasındadır. Roll up banner’lar renkli ve dikkat çekici tasarımlara sahiptir ve bu tasarımlar sayesinde akılda kalıcı olur. Üstelik taşıması kolaydır. Kendine ait taşıma çantası bulunur ve pratik bir şekilde kullanmanıza olanak sağlar. Ayrıca, boyutlarını istediğiniz ölçülerde belirleyebilirsiniz.