Afiş Tasarımlarınız İçin Online ve Ücretsiz Programlar

Reklam işleri için çok fazla para harcamanıza gerek yok. Küçük çaplı bir işletmeyseniz ve reklam ajanslarıyla uzun süreli bir anlaşma için el sıkışacak durumunuz yoksa afişsiz kalacak değilsiniz. Özellikle etkinlik duyurularında ezelden beri kullanılan afişleri, hem çok basit hem de ücretsiz bir şekilde kendiniz tasarlayabilirsiniz.

Bu yazımızda size ücretsiz ve online afiş tasarım programlarını tanıtacağız.

Broşür tasarımı için kullanabileceğiniz online programlardan afiş tasarımı için de faydalanabilirsiniz, aklınızda olsun.

NOT: En iyi afiş tasarım örneklerini derlediğimiz şu yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Canva

Canva, poster / afiş tasarımlarını ücretsiz olarak yapabileceğiniz ve dilediğiniz ölçülerde posterler tasarlayabileceğiniz bir online tasarım sitesi. Sitede bulunan onlarca hazır tasarımı da işinizi çok daha hızlı halledebilmek için ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Canva

Fotor-Poster Maker

Hazır template’leri ile kolayca afiş tasarlamanızı sağlayan Fotor-Poster Maker, en çok tercih edilenlerden.

BeFunky-Poster Maker

Online tasarım programlarının çoğu logo tasarımından fotoğraf editlemeye, birçok farklı tasarım örnekleri için seçenekler sunuyor. BeFunky de bunlardan biri. BeFunky’nin Türkçe dilindeki Poster Maker’ındaki hazır şablonlarla afiş tasarlamak yeni hobiniz olacak.  

FotoJet

FotoJet de şablonları, çeşitli yazı tipleri ve fotoğraf editleme özellikleriyle rahatlıkla kullanabileceğiniz afiş tasarlama programlarından. 

Posterini

Afişleriniz dahil tüm grafik tasarımı işlerinize profesyonel havayı, Posterini ile hazırlayacağınız tasarımlarla verebilirsiniz.  

Poster Oven

Afiş tasarım boyutlarından doğru konumlandırmaya, yapmanız gerekenleri adım adım göstererek size seçenekler sunan Poster Oven’ı çok seveceksiniz.  

SoftPrint

Hazır afiş işine bulaşmışken kartvizit tasarımınızı da kendiniz yapmak istersiniz belki. Softprint ile bu mümkün.  

Blockposters

Blockposters ile afiş tasarlama ilkelerinizi siz belirlersiniz, boyutlarını da!  

Afiş tasarım örneklerinizi biriktirin, arasında seçiminizi yapın, online olarak sitemize yükleyin, istediğiniz boyutlarda basalım. Bidolubaskı’da işler, tıpkı sizin online programlarla tasarımınızı yapmanız gibi hızlı ve kolay işler!  

NOT: Nostajlik afiş tasarımlarını derlediğimiz şu yazımızı da okuyabilirsiniz.