Bu Online Programlarla Broşür Tasarımı Yapmak Çok Kolay ve Ücretsiz

Sizi internetin nimetlerinden faydalanmaya davet ediyoruz. Şirketinizin broşürlerini tasarlayabileceğiniz ücretsiz ve online tasarım programları ile çok kolay bir şekilde kendi broşürlerinizi tasarlayabilirsiniz. İşlerini kendileri halletmek isteyen şirketler için basit ve ücretsiz online tasarım programlarını paylaşıyoruz:

NOT: En güzel broşür örneklerini derlediğimiz yazımızı da okuyabilirsiniz.

Canva

Birçok şablonun, yazı tipinin, arka fonun ve görsellerin kategorilere ayrıştırılarak sunulduğu Canva, en geniş seçeneklere sahip grafik tasarım programlarından. İsterseniz web’de hazırladığınız tasarımı farklı formatlarda paylaşabiliyorsunuz. Üye olmak da sadece birkaç dakikanızı alıyor.

Publisher

Broşür, katalog ve sertifika tasarlamayı pratik hale getiren

Publisher, üzerinde çok kısa sürede değişiklik yapabileceğiniz şablonlara ve tasarım seçeneklerine sahip.

Lucidpress

Lucidpress’teki tasarım çözümleri, hem baskıya hem de dijital ortama uygun şekilde geliştirilmiş. Hazır taslakları kullanarak oluşturacağınız broşürlerin yanında, el ilanı, katalog ve poster gibi içerikler de sınırsız sayıda kişi tarafından eş zamanlı olarak düzenlenebiliyor.

MyCreativeShop

Hızlı ve basit bir şekilde broşür tasarlamanızı sağlayan programlardan biri de MyCreativeShop. Dilerseniz kartvizitlerinizi de burada tasarlayabilirsiniz. 1000’in üzerinde birbirinden yaratıcı hazır şablona sahip.

DesignCrowd

DesignCrowd’da ister tasarlanmış broşür örneklerinin üzerinde değişiklik yapın, ister şablonlarla ve tasarım seçenekleriyle kendi broşürünüzü kolayca baştan yaratın.

Jukebox

Jukebox’ta broşürünüze yazı, fotoğraf, desen, şekil ve QR kod ekleyebiliyorsunuz. Seçenekleriniz ise çok fazla.

PosterMyWall

PosterMyWall’da broşür tasarımı yapmak çok eğlenceli. Bakmışsınız, broşürün yanında bir de poster tasarlıyorsunuz.

FlyerForFree

Broşür tasarımınızın olabildiğince sade olmasını istiyorsanız FlyerForFree tam size göre.

Brother

Markanızın bro’su olacak broşürlerin özelliklerinden daha önce bahsetmiştik. Brother da geniş şablon, görsel, font, arka plan gibi seçenekleriyle tam destek yanınızda. Burada farklı sektörlere yönelik broşür ve nice matbaa ürün tasarım örnekleri de mevcut.

Broşür hazırlama işi tamamsa tasarımınızı bize getirin, onu elle tutulacak hale getirelim.