6 Başarılı Amerikan Servis Tasarım Örneği

Amerikan servis yiyecek içecek sektöründe son yılların en çok kullanılan baskı ürünlerinden biri olarak yerini alıyor. Özellikle çok şubeli restoran zincirlerinin tercih ettiği kâğıt Amerikan servis ürünü istenilen ürünlerin öne çıkarılması, marka imajının yükseltilmesi ve satışların arttırılmasında çok önemli bir rol oynuyor. Bu faydalar o kadar fazla ki Avrupa ve Amerika’da kâğıt Amerikan servis kullanmayan restoran sayısı yok denebilecek kadar az.

Ülkemizde de neredeyse tüm çok şubeli kurumsal restoranlar baskılı Amerikan servis kullanıyorlar. Ancak küçük ve orta ölçekli restoranlarda Amerikan servis kullanımı maalesef hala yeterli seviyelere gelmiş değil. Bunun sebebi ise Amerikan servis faydalarının yeterince bilinmiyor oluşu. Birçok küçük restoran sahibi şöyle düşünüyor; ‘Amerikan servis baskı için neden bu kadar para vereyim, baskısız Amerikan servis alırım veya hiç kullanmam.’ İşte bu ülkemizde pek çok işletmenin matbaa ürünleri konusunda düştüğü en büyük yanılgı. Bu nedendir ki küçük ve orta ölçekteki restoranların %90’ı açıldıkları ilk sene kapanıyor. Baskılı restoran ürünleri çoğu zaman maliyetinin ortalama 5 katı daha fazla kazanç sağlarlar.

Amerikan Servis Baskının Faydaları

Amerikan servis baskı restoranlara birçok fayda sağlar. Bu faydaların en başında belli ürünleri ön plana çıkararak karlılığı arttırmak gelir. Restoran içerisindeki içecek ve tatlı gibi bazı ekstra ürünler diğer ürünlere kıyasla çok daha karlı ürünlerdir. Bu nedenle restoranlar bu ürünleri daha çok satmanın yollarını ararlar. Ürünleri menü halinde sunmak bu yollardan biridir.

Müşteriler restorandan yemekleri sipariş verip masalarına oturduklarında ya da daha sipariş verme aşamasındayken onlara verdiğiniz menünün dışında öne çıkarılan ürünlere yönelme eğilimindedirler. Burada iki ayrı durumu ele alalım; birinci durumda müşterinin masaya oturup sipariş vermediği ancak önünde Amerikan servisin olduğu senaryoya bakalım. Eğer restoran içecek ve tatlı içerek bir menüyü Amerikan servis üzerine baskı yaptırdıysa, müşteri siparişini verene kadar öne çıkarılan menüye maruz kalacak ve bu menüyü seçme ihtimali artacaktır. İkinci durumda ise müşteri siparişini vermiş ve siparişini beklerken ve yemek yerken önünde duran ve üstünde tatlı baskı olan Amerikan servise maruz kalacak ve yemekten sonra tatlı yemeye yönelecektir.

Yukarıda bahsettiğimiz iki durumda da müşterileri başarıyla istenilen ürünlere yönlendirmiş oluyoruz. Eğer bu Amerikan servisler baskısız olsaydı veya hiç olmasaydı, sizce bu müşterilerden kaçı tatlı ve içecek almayı tercih edecekti? Bu strateji defalarca denenmiş ve başarıya ulaşmış bir taktiktir. Bu nedenle de dünyaca ünlü restoranlar bu yolu dünyanın her yerinde kullanırlar. Siz de Türkiye’de ilk yılında kapanan yüzde 90’ın içerisinde olmak istemiyorsanız, restoran içerisinde kullanabileceğiniz baskı ürünlerini Bidolubaskı ile sipariş etmeyi ihmal etmeyin.

Amerikan Servis Tasarımı Nasıl Hazırlanır?

Amerikan servisin nasıl faydalar sağlayabileceğinden bahsettik ve belki de sonunda sizi ikna ettik. Peki ama şimdi nasıl sipariş vereceksiniz, nasıl bir tasarım yapacaksınız? Bu başlık altında öncelikle Bidolubaskı sipariş süreçlerinden bahsedecek, sonrasında da tasarımı nasıl yapacağınız konusunda gerekli bilgilendirmeleri yapacağız.

Amerikan siparişi vermek için öncelikle Bidolubaski.com/Amerikan-servis-baski adresine girmeli ve istediğiniz adet, ebat ve kâğıt türü bilgilerini doldurarak sipariş oluşturmalısınız. Ardından tasarımınızı yükleyerek, ödemenizi 6 taksit avantajı ile yapabilirsiniz. Siparişiniz sonrasında ürünleriniz basılarak adresinize ücretsiz kargo ile gönderilir, teslimat için herhangi bir ek ücret ödemezsiniz.

Amerikan servis tasarımı konusunda ise pek çok alternatif çözüm yolunuz bulunuyor. Eğer çalıştığınız bir grafik tasarımcınız var ise uygun ölçülerde Amerikan servis tasarımınızı yaptırarak siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Eğer tasarımcınız yok ise bu konuda Bionluk aracılığı ile uzman desteğine başvurabilir, uygun fiyatlarla Amerikan servis tasarımlarınızı yaptırabilirsiniz. Bir diğer opsiyon ise kendinizin tasarımı yapıyor olması, ancak bu işin düşündüğünüzden daha zor olabileceğini baştan söyleyelim. Yine de kendi tasarımlarınızı yapabileceğiniz programları yazdığımız şu yazımıza göz atmayı ihmal etmeyin. Tüm tasarım seçenekleri için dikkat edilmesi gereken en önemli nokta Amerikan tasarımlarının doğru ölçülerde olmasıdır. Konu ile alakalı Bidolubaskı Amerikan servis hazır şablonlarını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Amerikan Servis Tasarım Örnekleri

Tüm baskı ürünleri tasarımlarında belli kurallara uyarak etkileyici işler çıkarmak, projenizin başarısını arttırır. Bu nedenle tasarımın başarısı oldukça önemlidir. İyi bir tasarım için ise başarılı örneklere bakmak size tasarım açısından kolaylık sağlayacaktır. Amerikan servis tasarımınızı ister grafik tasarımcıya yaptırın isterseniz de siz yapın, her iki durumda da ne istediğinizi bilmenizde ve bu şekilde yola çıkmanızda fayda var. Gelin başarılı Amerikan servis tasarımlarına birlikte göz atalım.

Kasap Döner – Amerikan Servis Örneği

KahveLand – Amerikan Servis Örneği

Göynük Hanedan – Amerikan Servis Örneği

Lavinya – Amerikan Servis Örneği

Passeport – Amerikan Servis Örneği

Beygah – Amerikan Servis Örneği