Tek Kullanımlık Ürünlerin Faydaları (Oh, Hijyen!)

İnsanlar tek kullanımlık olmak istemezler; çünkü onların çeşitli duyguları vardır ama ürünler için bu hiç de problem değil. Tek kullanımlık ürünlerin doğaları öyle, onlar sadece bir kere kullanılmak için yapılıyorlar. Mesela bizim doğamızda göklerde halay çekmek olsaydı ve bunu yapamasaydık üzülürdük.

Dünyada çok fazla insan var. Yerküre kafelerle, restoranlarla dolu artık. İşletme sahipleri müşterileri yemek yedikten sonra ellerini ağızlarını silsinler diye hepsine ayrı ayrı beyaz sabunlu anneanne bezi veremezler. Onların yıkanması var, bir sürü şey. Bu mantıksız. Tek kullanımlık ürünler hem kullanışlı hem pratik hem de hijyenik oldukları için hep ama hep tercih edileceklerdir.

Tertemiz Reklam Aracı, Mis Gibi

Bir ürün düşünün ki insanlara hem fayda sağlasın hem de markanın bilinirliğini arttırsın. Ya da iki ürün düşünün, onlar da tek kullanımlık ıslak mendil ve tek kullanımlık kolonyalı mendil olsun. Üzerlerinde markanın logosu, adı ve iletişim bilgileri bulunan bu ürünler dünyanın en işlevsel ve temiz reklam ürünleridir. Örneğin otobüs yolculuğunda ya da eve yemek sipariş ettiğinizde size verilen ıslak mendili hemen o anda kullanmak istemediniz (ağzınızı kazağınızın koluna sildiğinizi düşünmek istemiyoruz), günlerden bir gün dışarıdayken size lazım olduğunda çantanızdan çıkan o ıslak mendile edilen o teşekkür bir anda tüm kâinatı kucaklama isteğine döner. “Hayatta yolunda giden şeyler de varmış.” dersiniz. Size bu olumlu düşünceleri veren ise büyükten küçüğe evren ve “o marka”dır.

Ay Bayıldı, Valla Bayıldı!

Tek kullanımlık hijyen ürünleri birbirinden farklı amaçlarla da kullanılabilir. Mesela sokakta fenalaşan ya da bayılan biri olursa kolonyalı mendili çıkarıp yüzünü gözünü silebilirsiniz. Bu, sizi iyi bir insan yapar. Tekrar teşekkürler “o marka” ve kâinat.

“Alo, Konum Atsana, Geleyim Bir Şeyler İçeriz.”

E ayakkabılar pis? Üzülmeyin; geçen gittiğiniz restoranda fazladan verdikleri ıslak mendili çantanıza atmıştınız. İki dakikada tozunu alırsınız ayakkabıların. Bir de bunun ev versiyonu var. “Alo, evdeysen geliyorum beş dakikaya.” olanı. Ve evlerde tozlanan bir sürü şey olur. Müstakbel misafirle çok da samimi değilseniz ve tozlu hâlinizi görmesini istemiyorsanız masanın üzerini, pervazları filan hızlıca silebilirsiniz. Tabii kendinizi de.

Eğleniyor muyuz? (Çalışmalar Devam Ediyor)

Mendille yapılacak bir sürü eğlenceli şey var. Kalabalık bir arkadaş grubuyla gittiğiniz yemekte kolonyalı mendilleri kullandıktan sonra atmayıp hep birlikte halay çekebilirsiniz mesela. Peçe yapıp gerdan kıranlar olduğunu biliyoruz biz. Mendili eline mendili mendili…