Kim Demiş Bardak Altlığından Davetiye Olmaz Diye?

Her yerde ve herkeste olmayan ürün/hizmetleri insanlara sunan firmalar, yarattıkları farkla diğerlerinden ayrılırlar. Bunun için illa çok büyük bütçeli işler yapmak ya da dev plazaların deri koltuklarına oturup önemli yazışmaların yapıldığı bir işinizin olması gerekmiyor. Önemli olan farklı ve yaratıcı olanı yakalayabilmek. Çünkü insanlar kendilerini özel hissetmek isterler ve “Aaa bu ne kadar değişik, üstelik çok da kullanışlı” dedikleri bir ürünü onlara sunarsanız firmanızla bağ kurarlar. Çünkü sıradan olmayanı onlara vererek kendilerini özel hissetmelerini sağlamış olursunuz.

İşte bu bakış açısıyla, acaba matbaa ürünlerini farklı şekillerde tasarlayarak işlevselliklerini arttırabilir miyiz diye düşündük. Yaptırsanıza bunlardan, çok güzeller:

Bardak Altlığından Davetiye

Etkinlikler veya kutlamalar için kişiye özel olarak gönderilen davetiyeler, misafirlerin kendilerini özel hissetmelerini sağlar. Fakat bastırdığınız davetiyenin kısa bir süre göz önünde tutulduktan sonra bir çekmeceye kaldırılıp unutulmasına üzülüyor, aynı zamanda bir işlevinin de olmasını istiyorsanız bardak altlıklarından davetiye bastırabilirsiniz. PVC ve karton bardak altlıkları ile davetiyeniz, günlük hayatın tam içinde olacak.

Magnetten Kartvizit

“Gülümser Hanım’ın kartvizitini nereye koydum ben?”, “Bu kadar kartvizit arasında Coşkun Bey’inkini nereden bulacağım?” gibi dertli konuların kahramanları Gülümser Hanım ve Coşkun Bey’den biri olmamak için magnetten kartvizit bastırabilirsiniz. Bu, hem sizin farkınızı gösterir hem de network kurduğunuz insanlar için gerçekten de unutulmaz olursunuz. Sade bir kartvizit tasarımını magnete bastırarak en alengirli kartvizitlerin etkisinden çok daha fazlasını yaratmanız mümkün.

Masa Takviminden Kartpostal

Yıllardır promosyon ürünleri arasında en çok tercih edilenlerden biri olan masa takvimlerinin her bir sayfasını kartpostal şeklinde tasarlayarak müşterilerinizin kalbini kazanabilirsiniz. İlgi çekici tasarımlarla hazırlanmış takvim sayfalarının aynı zamanda kartpostal olarak kullanılması kimin hoşuna gitmez ki?

Kitap Ayracından Düğün Davetiyesi

Düğün davetiyesi basan sevgili şirketler, merhaba. Müşterileriniz hayatları için en özel kararlardan birini verip evleniyorlar, siz de düğün davetiyesini özel bir konseptle tasarlasanız çok iyi olmaz mı? Kitap ayracından düğün davetiyesi nasıl fikir mesela? Okumayı seven müşterilerinize teklif edin bakalım, bayılacaklar mı bu fikre?