Kendisi Küçük, Faydası Büyük, Taşır Her Türlü Yük: Cep!

Kimi zaman elimizi nereye koyacağımızı bilemediğimizde kimi zaman minik eşyalarımızı taşımak istediğimizde kullandığımız cepleri bugüne kadar kaç kişi başlı başına bir konu olarak ele aldı? Hayatımızdaki cepler, illa elimize aldığımız şeyleri bırakmak için mi kullanılmalı yani?

Bu hayatı kolaylaştıran şeyler illa büyük şeyler olmak zorunda değil. Hatta genelde küçük şeyler daha büyük mutlulukları beraberinde getirir ve rahatlık sağlar. Cepleri seviyoruz, iyi ki varlar ve meselalar:

İç Cep

Ceketlerin ve montların içine dikilen ceplerde ne kalemler, kartvizitler, taraklar, minik not defterleri, mendiller taşınıyor her gün. Ve tüm bunlar nasıl da ihtiyacımız olan, gerçekten de elimizi attığımızda hemen bulmak istediğimiz şeyler. Cebinizin görünür bir yerde olmasını istemiyor musunuz? Ya da tek elinizle o ceketi aralayıp diğerini içeriye doğru sokma hareketinin size kattığı karizmayla kendinizi daha mı iyi hissediyorsunuz? O zaman sizin favori cebiniz, iç cep.

Araba Koltuk Cebi

Telefon ve su şişeleri gibi yolculuk sırasında her an ihtiyacınız olabilecek eşyaları koymanızı sağlayan (Hoparlörü açıp cebin içine konan telefonla konuşmaktan bahsediyoruz. Yoksa araba kullanırken telefonu kurcalamak da neyin nesi!?) araba cepleri, hayatı kolaylaştırmada en iyilerden.

Kanguru Cebi

Duygulandırıcı bir doğal tasarım. Şefkatin en cepte hali.

Takı Düzenleyici

Son zamanlarda pek moda olan takı düzenleyicilerin ceplerine takılarınızı koyuyorsunuz, derli toplu bir yerde hepsini saklayabiliyorsunuz. Askısı filan var, yer de kaplamıyor. Bir nevi cep silsilesi.

Bel Çantası

Ve cebi. Cepsiz olunca çanta olmuyor zaten. Çok mantıklı.

Kıyafet Cepleri

Ne diyebiliriz ki? Asıl cepler onlar zaten. Cepli görünümlü ama aslında cebi olmayan pantolonlara düşman insanlar yaşıyor evrenimizde. Haksız da sayılmazlar, insan kendisini biraz kandırılmış hissediyor.

Cepli Dosya

Kurumsal kimlik adına matbaalardan en çok çıkan ürünlerden biri olan cepli dosya, promosyon ürünleri olarak da öğrenciler, gençler, ev hanımları ve emekliler (!) için çok kullanışlı. Sözleşmeleri, belgeleri, faturaları, yemek tariflerini, ders notlarını, yani hayatımızın en içindeki kâğıt malzemeli her türlü evrakı derli toplu tutmada aşırı işe yarar bir ürün.

Cebini Versene?

Olmaz çünkü o cep değil; cep telefonu.