Kartvizit Tasarla | Kartvizit Tasarlama Programları

Kartvizitler genellikle insanların markanız hakkındaki ilk izlenimlerini oluşturan materyallerdir. İlk izlenim ise çok daha karlı iş anlaşmaları yapmanız açısından önemlidir. Kartvizitler insanlar markanız hakkında ilk izlenimi aktarmanın yanında firmanıza olan güven duygusunu arttırır ve insanların sizinle iletişim kurmasına vesile olur.

İşte bu nedenlerden ötürü kartvizit tasarımları oldukça önemlidir. Bu önemli materyalin en verimli şekilde çalışabilmesi için belki de en önemli faktör kartvizit tasarımıdır. Kartvizit tasarımı için çok fazla bütçe ayırmak istemeyenler için alternatif olarak kartvizit tasarlama programları tam da bu noktada kurtarıcı rol üstleniyor.

Kartvizit Tasarla

Kartvizit tasarım programları iki ayrı başlıkta incelenebilir. Bu programlardan bir kısmı grafik tasarım konusunda profesyonel olan kişilere hitap eder. Eğer profesyonel bir grafik tasarımcıysanız veya o yolda ilerlemeyi düşünüyorsanız daha önce sizler için derlediğimiz "En İyi Grafik Tasarım Programları" yazımıza göz atabilirsiniz.

Bu yazımızda ise ikinci kategori olarak düşünebileceğimiz başlangıç düzeyindeki basit kartvizit tasarım programlarından bahsedeceğiz. Özellikle kartvizit tasarlama konusunda basit, şık ve ücretsiz seçenekler arayanlardansanız bu yazımızı dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

Kartvizit Tasarlama Hakkında İpuçları

Kartvizit tasarım programlarına geçmeden önce size kartvizit tasarımları hakkında birkaç bilgi vermek isteriz. Her tasarım sürecinin ilk aşaması olarak önceden yapılmış kartvizit tasarım örneklerine bakmanızda fayda var. Bu yaratıcılık bariyerlerinizi aşmanızı sağlayacak ve daha iyi işler çıkarmanıza sebep olacaktır.

İşin özü tasarımınıza başlamadan önce hem kartvizit tasarımları hakkında bilgi almak hem de örnek kartvizit tasarımlarını incelemek için "Kartvizit Ölçüleri ve Kartvizit Örnekleri" yazımızı okuyabilirsiniz.

Kartvizit hakkında ön bilgileri aldığınıza göre şimdi kartvizit tasarlama programları listesine göz atabilir, en çok hoşunuza giden kartvizit programını kullanabilirsiniz. Unutmayın kartvizit baskı kalitesi de en az tasarım kadar önemlidir. Kartvizit baskılarınızı Bidolubaskı ile kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlarla yaptırabilirsiniz.

Kartvizit Tasarım Programları

1- Canva 

Genellikle sosyal medya görselleri oluşturmak için sıklıkla kullanılan Canva, kartvizit oluşturmak için de kullanabilen bir online araçtır. Hepsi birbirinden şık hazır şablonlarından birini seçerek hızla işe koyulabilirsiniz. Kartvizit tasarlama konusunda kullanımı en kolay ve en başarılı program olduğunu söyleyebiliriz.

2- FreeLogoServices

FreeLogoServices, size özelleştirilebilen çeşitli kartvizit şablonları sunuyor. Yapacağınız işe göre en uygun kartviziti bulabilmenizi kolaylaştıran endüstriye göre kategori sistemini çok seveceksiniz. Ayrıca, kartvizitteki her öğenin yerini kolayca değiştirebilir ve dilediğiniz şekilde tasarımınızı oluşturabilirsiniz.

3- Shopify Free Business Card Maker

Free Business Card Maker, bir alışveriş sistemi olan Shopify'ın ücretsiz kartvizit tasarımı yapabileceğiniz bir aracı. Programın en avantajlı özelliği ise çok hızlı ve baskıya hazır formatıyla kartvizit tasarımı hazırlayabiliyor olmanız.

4- Business Card Land

Business Card Land, yalnızca birkaç adımla basit bir kartvizit tasarlayabileceğiniz bir arayüze sahiptir. Önce tasarım düzeninizi seçin, ardından formdaki tüm iletişim bilgilerinizi doldurun ve nihayet markanızla eşleşecek şekilde şablondaki renkleri özelleştirim. İşte bu kadar basit.

5- DeGraeve.com

DeGraeve.com, size basit ve tek sayfalık bir kartvizit tasarım aracı sunuyor. Metin kısımlarını dilediğiniz gibi doldurun ve hemen yan taraftaki ön izlemeye göre hazır olduğunuz yerde bırakın.

Eğer yazımızı faydalı bulduysanız benzeri faydalı yazılardan ve size özel kampanyalardan haberdar olmak için mail listemize kaydolmayı ihmal etmeyin.