Evlilik Tekliflerinde Olmazsa Olmaz Pankart Branda Kullanımı

Geldi bahar ayları gevşer gönül yayları..

Sevgilinizle uzun zamandır birliktesiniz ve doğru kişi olduğundan da eminsiniz. Ne duruyorsunuz? Hayatınızı birleştireceğiniz kişiye güzel bir evlenme teklifi etmenin zamanı gelmedi mi?

Uzun zamandır yaratıcı bir teklif olsun diye de düşünüyor olabilirsiniz. Teklifinizi nerede ne ortamda sunarsanız sunun, bir branda afiş baskı ilave etmeyi sakın unutmayın. “Benimle Evlenir misin?” cümlesi kulaklara çok klişe gelse de sonunda “Evet” diyecek her kadın bu cümleyi duymak ister :) Evlendikten sonra da branda baskıyı saklayarak çok güzel bir hatıra da elde etmiş olursunuz. Branda tasarımınızı evlenme teklifi konseptinize göre hazırlamayı unutmayın. Baskının büyüklüğünü evlenme teklifi edeceğiniz mekana göre de belirleyebilirsiniz. Dış mekanda bir teklifte bulunacaksanız, biraz büyük ebat kullanmanızda fayda olacaktır.

Branda baskıyı nerede yaptıracağım? diye düşünmeyin Bidolubaski.com üzerinden branda/pankart baskı tasarımınızı yükleyerek kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Bu mutlu anda bizim de bir nebze katkımız olsun isteriz :)

Branda baskı kullanılarak edilen evlenme tekliflerini incelemenizi öneririz :)

1. Zehra nasıl hayır desin :)

Mekan da çok önemli. Hiç beklenmedik bir yerde gelen evlenme teklifine hayır demek neredeyse imkansızdır. Bir maçta milyonların önünde gelen bir teklif çok iddialı :) 


 

2. Göklere yazdım adını

Kabul ediyoruz biraz masraflı ama sevdiğin için değmez mi? İleride eşin göğsünü gere gere anlatır fena mı? :)


 

3. Siyah-Beyaz Aşk

Hem takımıma aşığım hem sevgilime diyorsanız, sizde tasarımı takımınıza göre uyarlayarak maçta bu pankartı açtırabilirsiniz. Kameralar da sizi çeker ve çılgın aşık sıfatını da hak etmiş olursunuz.


 

4.  Biraz yürüyelim mi?

Tatildesiniz, mutlusunuz, her şey güzelken evlilik teklifinin tam sırası! Biraz yürüyüş yapalım mı? teklifinin ardından kumlara serili bir branda ile evlilik teklifi yapmak güzel ve romantik bir fikir bizce.

5. Deniz altında evlenme teklifi

Sevgilinizle birlikte dalış merakınız varsa ya da bu aktiviteyi yapma isteğiniz varsa bu evlilik teklifi seçeneğini aklınızda mutlaka bulunsun!