Diplomat Zarf Tasarım Örnekleri

Diplomat zarf, firmaların hemen her alanda kullanabildikleri standart bir zarf çeşitidir. Kurumsal kimlik çalışmalarının ayrılmaz parçası olan diplomat zarflar firmanızı en iyi yansıtan ürünlerdir.

Diplomat zarf nerelerde kullanılır?

Diplomat zarf evrak trafiği yüksek olan firmalarda en çok kullanılan ürünlerden biridir; firma içi yazışmalar, fatura gönderimleri, yapılan ödemeler, şirket dışına gönderilen yazılı evrak gibi birçok alanda diplomat zarf kullanılabilir.

Diplomat zarf ile gönderilen evrak, güven telkin eder. Bu sebeple de şirketler aynı kartvizit, antentli kağıt gibi diplomat zarf hazırlarken de dikkatli olurlar. Demin saydığımız işlevlerin yanında diplomat zarfın bir özelliği vardır; dolaşım halindeyken şirketinizin reklamını yaparlar! Aynı zamanda görünürlüğünüzü de arttırırlar.

Diplomat zarf ölçüleri nelerdir?

Diplomat zarfı diğer zarflardan ayıran işlevinin yanında ölçüleridir de. Diplomat zarf; 10,6 x 24 cm’dir. Eğer kendi zarfınızı tasarlamak istiyorsanız diplomat zarf sayfamızdan şablonlara göz atabilirsiniz.

Şirketinizi yansıtacak ve sizi çok daha kurumsal gösterecek diplomatik zarf örneklerini sizin için derledik. Siz de buradan ilhamla kendi diplomat zarf tasarımınızı oluşturabilir, bilgisayarınızın başından kalkmadan sipariş ederek, ücretsiz kargo ve kredi kartına 6 taksit fırsatı ile ürününüze ulaşabilirsiniz: Bidolubaskı’dan diplomat zarf sipariş verin.

Eğer nereden başlayacağınıza hala karar veremediyseniz Diplomat Zarf sayfamıza giderek örnek zarf şablonlarını indirebilir ve üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz.