3 Boyutlu Yazıcı İle Basılabilecek 8 Örnek Tasarım

3D baskı ilk çıktığında heyecanlı bir kitle, dükkanlardan aldıkları birçok ürünü artık evlerinde kendileri üretebilecekleri bir gelecek hayal etmeye başladı. Bu gelecek artık düşündüğünüzden daha da yakın. Önceden hazırlanmış 3D tasarımları internetten indirebilir ve evinizin konforunda basabilirsiniz.

Modern 3 boyutlu yazıcılar henüz her evde kendine yer edinmiş değil, ancak internet milyonlarca hazır basılmış nesne ile dolmaya başladı bile. Özellikle ihtiyacınız olan herhangi bir ev eşyasını internette aratın. Muhtemelen çevrimiçi olarak yazdırılabilir bir versiyonunu bulacaksınız. Bu listede olan her ürün basım maliyetini karşılamayabilir ama bir şeyler üretmenin keyfine değeceğine emin olabilirsiniz. Ayrıca yazıda paylaşacağımız linkler ile ürünlerin 3D tasarım şablonlarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Not: Tasarımcıysanız ve daha 3D tasarım öğrenmeye başlamadıysanız bu yazımızı mutlaka okuyun.

Dinozor Duş Başlığı – 3 Boyutlu Tasarım

Tüm duş deneyimleri aynı değil. Bu duş başlığı müzik çalamaz, renk değiştiremez veya su tasarrufu yapamaz, ancak bir Tyrannosaurus Rex kafası şeklindedir. Seçim senin.

Ücretsiz 3D Tasarım İndirme Linki

Kişiselleştirilebilir Kutu – 3 Boyutlu Tasarım

Bu kutular, çalışma ortamınızı organize etmenizin en eğlenceli yollarından biridir. Tasarım üzerinde yaratıcı dokunuşlar yaparak ortaya daha güzel işler de çıkarabileceğinizi unutmayın tabii.

Ücretsiz 3D Tasarım İndirme Linki

Hollow Draudi – 3 Boyutlu Tasarım

Hollow Draudi 3 boyutlu baskı ürünü olarak işlevsellik açısından hiçbir işinize yaramayacaksa da masanızın üzerinde izlemekten çok keyif alabilirsiniz.

Ücretsiz 3D Tasarım İndirme Linki

Saksı Kabı – 3 Boyutlu Tasarım

Aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce 3D baskılı saksı ve saksı kabı var, ancak bu basit ve şık tasarımı çok beğeneceğinizi düşünüyoruz.

Ücretsiz 3D Tasarım İndirme Linki

Stres Çarkı – 3 Boyutlu Tasarım

Stres çarkları geçtiğimiz dönemde çılgınca popüler hale geldi. Bu tasarımın farkı ise rüzgâr gücü ile dönebiliyor olması. Elinize bir pipet alıp üfleyerek döndürülebiliyor. Evet evet çok çekici gelmemiş olabilir ama sevenleri olduğuna emin olabilirsiniz.

Ücretsiz 3D Tasarım İndirme Linki

Kalemlik – 3 Boyutlu Tasarım

Renk renk kalemleriniz mi var? Birçok insan kalemlere çok değer verir ve onları sergilemekten hoşlanırlar. Bu kalemlik ise bu keyfiniz için enfes bir seçim olabilir.

Ücretsiz 3D Tasarım İndirme Linki

Kapak Açacağı – 3 Boyutlu Tasarım

Nerede bir kapak açma mevzusu olsa, ortamdan biri mutlaka çakmağını çıkararak şovunu yapar. Bu artık biraz bayatlamadı mı? Kendi ürettiğiniz kapak açacağı ile tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Ücretsiz 3D Tasarım İndirme Linki

Diş Macunu Sıkacağı – 3 Boyutlu Tasarım

İşte kullanışlılık diye biz buna deriz. Bu icat evlerdeki derin kavgaları bitirecek!

Ücretsiz 3D Tasarım İndirme Linki