2019 Gelmeden Hazır Etmeniz Gereken Promosyon Ürünleri

Müşteri bilinirliğini arttırmak ve ürünleri pazarlamak amacıyla kullanılan promosyon ürünlerinin tanıtım gücü kadar, müşterilere firmayı sevdirme gücü de yüksek. Yani birçok kişi için “Promosyon ne demek?” sorusunun cevabı “Hediye kalemler, anahtarlıklar, defterler, masa takvimleri.” gibi şeyler. Ve kim hediyelerden hoşlanmaz ki?

Bidolubaskı olarak, 2019 gelmeden hazırlatıp müşterilerinizin yüzünü güldüreceğiniz yepyeni promosyon ürünleri hazırladık.

Poster Duvar Takvimleri

Müşterileriniz 2019 yılı planlarını, firmanızın logosu ile hazırlattığınız poster duvar takvimlerinden yapsalar hoş olmaz mı? 8 farklı tema tasarımına sahip poster duvar takvimlerimizi incelemek için hoş gelin.

Masa Sümeni

Müşterilerinizin kurumsal kimliğine prestij katacak masa sümeni bizden (yani sizden), deri sümen takımları ise kendilerinden.

Promosyon Ajandalar

“Programıma bakayım, ben sana döneceğim canım.” diyerek hangi tarihte, hangi toplantı/iş var, tüm bilgilerin yazılı olduğu ajandalar, yılların eskitemediği promosyon ürünleridir. Bidolubaskı’nın günlük ve haftalık promosyon ajandalarından bastırarak müşterilerinize hediye edebilirsiniz.

Masa Takvimleri

İş dünyasında zaman yönetimi, en az nakit yönetimi kadar önemli. Çünkü atalarımızın da dediği gibi “Vakit, nakittir.” Hem ofislerdeki çalışanlar hem öğrenciler, hatta ev kadınları ve emekliler için bile zamanı doğru yönetmeyi ve programları kaçırmamayı sağlayan masa takvimleri çeşitlerimizle aşağıdayız.

Masa takvimlerimiz Atatürk, dünya şehirleri, burçlar, kedi, köpek, İstanbul, Türkiye ve mevsim temalarıyla herkesin zevkine hitap edecek çeşitlilikte.

Uzun dönemli programları daha kolay bir şekilde yapmayı sağlayan, üç ayın tarih bilgilerinin alt alta sıralandığı gemici takvimleri de promosyon ürün çeşitlerimiz arasında. Birlikte geleceğinizi iyi durumda gördüğünüz müşterilerinize “Nice beraber 3, 6, 9, 12 aylara” mesajıyla birlikte hediye edebilirsiniz. :)

Ucuz promosyon ürünleri ile müşterilerinizle aranızdaki bağı güçlendirmek ve şirketinizin tanıtımı yapmak için doğru adres yine biziz, yine biziz. :)