10 Başarılı Şeffaf Kartvizit Örneği

Bu yazıda size ilham verebilecek 10 başarılı şeffaf kartvizit örneğini sizler için derledik. Eğer siz de yaratıcı ve şık bir kartvizit sahibi olmak istiyorsanız bu yazımıza mutlaka göz atın.

Şeffaf kartvizitler etkileyici görünümleri ile verilen kişiler de iz bırakarak sizi en güzel şekilde temsil ederler. Bir kartvizitin sunduğu çeşitli kullanım alanlarının yanında şeffaf kartvizitler fiziksel tasarım ve tarz açısından da daha şıktırlar. Bu tür kartvizitler çok daha dayanıklı olması ve elbette bu sayede müşterileriniz üzerinde uzun soluklu bir izlenim bırakması açısından da çok faydalıdırlar.

Şeffaf kartvizitler, sektörünüzde öne çıkmanızı kolaylaştırır. Ayrıca yıllardır otantik algıyı kırarak modern bir algıya erişmek isteyen firmalar için kesinlikle biçilmiş kaftan diyebiliriz. Yıllardır gördüğünüz o standart kartvizit çeşitlerini gözünüzün önüne getirin ve aşağıda sizinle paylaştığımız şeffaf kartvizit listesine bir de o gözle bakın.

Kartvizitin gelişmiş versiyonu olan şeffaf kartvizit, reklamcılıktaki en yeni trendlerden biri haline geliyor. Bu kartvizitler buzlu PVC’den yapılır, bu nedenle çok sağlam ve kağıtlardan yapılmış standart kartvizitten daha dayanıklı bir yapıya sahiptir. Siz de Bidolubaskı’yı kullanarak şeffaf kartvizitinizi kalite garantisi ile bastırabilirsiniz. Tasarım için Bidolubaskı Hazır Şeffaf Kartvizit Şablonlarını kullanabilir, aşağıdaki enfes tasarımlardan ilham alabilirsiniz!

1. Şeffaf Kartvizit Örneği

2. Şeffaf Kartvizit Örneği

3. Şeffaf Kartvizit Örneği

4. Şeffaf Kartvizit Örneği

5. Şeffaf Kartvizit Örneği

6. Şeffaf Kartvizit Örneği

7. Şeffaf Kartvizit Örneği

8. Şeffaf Kartvizit Örneği

9. Şeffaf Kartvizit Örneği

10. Şeffaf Kartvizit Örneği

Yazımızı faydalı bulduysanız, benzeri faydalı yazılardan herkesten önce haberdar olmak için blog bültenimize abone olabilirsiniz.