Yeni Açılan Şirketlerin Baskı İhtiyaçları

Yıllardır hayalinizde olan işi kurmak için yola koyuldunuz. Aklınızda gerçekten iyi olduğuna ve size para kazandıracağına inandığınız müthiş bir fikir var. Adım attığınız bu yeni dünyada, ilk başta aklınıza gelmeyen birçok detayı kısa sürede düşünmeniz ve ihtiyacınız olacak her şeyi belirlemeniz gerekir.

Profesyonel bir işletmenin doğru bir başlangıç için duruşunu ve kalitesini kullandığı her ürüne yansıtması önemlidir. Yeni iş kurarken öncelikli ihtiyaçlarınız arasında yer alan baskılı-baskısız kâğıt ürünleri, markanızın doğru bir şekilde ve en kısa sürede geniş kitlelerin aklında yer etmesi için büyük öneme sahiptir.

Markanızı Herkes Görsün

Yeni bir dünyaya adım atarken bazı ürünleri her an elinizin altında bulundurmanız gerekeceğini unutmayın:

Kartvizit: Kendi işini kuran her girişimci, her gün birçok yeni insanla tanışır. Kurumsal kimliğinizi ortaya koyan, şirketinizi iş dünyasında tanıtmanızı sağlayan ve karşınızdakilere güven veren en vazgeçilmez araçlardan biri, iş dünyasındaki kimliğiniz sayılan kartvizittir. Şahıs ve şirket bilgilerini iletmenin en kolay yolu olan kartvizit, yeni iş kuran birinin en önemli öncelikleri arasındadır. 

Fatura: Markanızın logosunu taşıyan fatura ve irsaliye gibi kurumsal evraklar, ticarette kurumsallığın olmazsa olmazıdır. Yasal onay gerektiren bu tür belgelerin basımında, size tek bir noktadan ihtiyacınız olan tüm baskılı-baskısız ürünleri sunan güvenilir bir adres bulmanız büyük önem taşır. 

Zarf: Müşterilerinize göndereceğiniz evrakları içine koyacağınız zarfların kalitesi, onları etkilemenizi sağlamaya yardımcı olur. Firmanıza özel, markanızı belleklere kazıyacak dikkat çekici tasarıma sahip zarflarla farkınızı ortaya koyabilirsiniz. 

Antetli kağıt: Şirketinizin logosunun ve bilgilerinin yer aldığı antetli kağıtlar, profesyonel bir şirketin kurumsal duruşunu göstermesi açısından önemlidir. Baskı kalitesiyle dikkat çeken antetli kağıtlar, özel ve kurumsal yazışmalara resmiyet katarak markanızın imajını güçlendirir.

Dosya: Şirketinizin logosunu ve bilgilerini taşıyan cepli dosyalar, müşterilerle paylaştığınız kurumsal evraklarınızın düzenli ve güvende olmasını sağlar. 

Katalog, broşür ve el ilanı: Kurumsal kimliğinizi etkili bir şekilde hedef kitlenize ulaştırmanızı sağlayan ürünler arasında katalog ve broşürlerin büyük önemi vardır. İşinizi tanıtırken sunduğunuz hizmetleri ve ürünlerinizi anlatan katalog, broşür ve el ilanları, müşterilerinizi etkileyecek başlıca yardımcınızdır. 

Etiket / Sticker: Ürünlerinizi üzerinde logonuzun ve bilgilerinizin bulunduğu etiket ve sticker’lar ile sunmak, özenli hizmetinizin bir göstergesi olarak şirketinize duyulan saygıyı artırır ve ürünlerinizi daha çekici hale getirir.

Yapışkanlı not kağıdı ve küp bloknot: Şirketinizin adı ve logosunun basılı olduğu bloknot ve yapışkanlı not kağıtları, müşterilerinizin her aldıkları notta sizi hatırlamasını sağlar.

Promosyon ürünleri: Müşterilerinize ve dostlarınıza yapacağınız küçük jestlerle, onlara verdiğiniz değeri göstererek şirketinizin farkını ortaya koyabilirsiniz. Size özel tasarımlarla hazırlanan ve müşterilerinizin şirketinizi sık sık hatırlamasını sağlayacak takvim, defter ve ajanda gibi promosyonel ürünlerle, çok para harcamadan markanızın hafızalarda yer etmesini sağlayabilirsiniz.

Kafe ve lokantalara özel ürünler: Yeni bir kafe açtınız ve kullandığınız tüm ürünlerin markanızın duruşunu yansıtmasını istiyorsunuz. Kullandığınız kağıt amerikan servis, tek kullanımlık şeker, tuz, ıslak mendil gibi ürünlerin üzerinde kafenizin isminin yer alması, misafirlerinizin size olan güvenini ve sempatisini artırır.