Sipariş Beklemeyi Keyifli Hale Getirecek Amerikan Servisi Önerileri

Kafe ve restoranlarda önümüze serilen Amerikan servisleri, işletmeciler için hem müşterileri ile ilk teması gerçekleştirme hem de masaları daha kısa sürede uğraşmadan temizlemeyi mümkün kıldığından oldukça işlevseldir. Birbirinden farklı renklerde ve tasarımlardaki Amerikan servisi modelleri, aynı zamanda mekânda hoş bir dekoratif etki de yaratır.

Peki, siparişleri beklerken müşterilerin keyifli zaman geçirmelerini sağlayan Amerikan servisi tasarımları nasıl olabilir? Bu yazımızda kâğıttan farklı malzemelerle üretilebilen modellere yer vermeyeceğiz. Tasarımda farklılaşıp tepsi içi ve normal Amerikan servis ölçülerine göre Bidolubaskı’dan çok uygun fiyata bastırabileceklerinizden bahsedeceğiz.

Boyama Sayfası Olarak Amerikan Servisi

Özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği kafe ve restoranlardaki Amerikan servis baskıları boyama sayfası şeklinde tasarlanabilir. Her masaya Amerikan servisleri ile birlikte gelen kuru boyalar neşe yaratır, sadakat arttırır.

Mekâna Dair Küçük Bir Hikâye

Birçok Amerikan servisinde yiyeceklerin fotoğrafı ve kafenin/restoranın diğer şubelerinin bilgisi bulunur. Fakat Amerikan servisinde işletmenin tarihi, ilkleri, nerelerde şubesinin bulunduğu küçük, tatlı hikâyelerle de anlatılsa daha ilgi çekici olmaz mı? Hatta basit çizimlerle görselleştirilebilir de. İyi bir grafik tasarımcısı bulun, tasarlatın, bize getirin, basalım.

Yiyecek-İçeceklerle İlgili Hap Bilgiler

Menünüzü oluşturan yiyecek-içeceklerin fotoğraflarının yanında onlara dair özel bilgiler yazsa keşke. Örneğin o kahvenin çekirdekleri hangi ülkede yetişiyor ve kahve haline nasıl getiriliyor ya da X Efendi’nin köftesi neden diğerlerinden farklı? Tasarımı yaparken keyif alınacak içeriklere de yer verilmesi iyi olur. Çünkü insanlar sadece nefis yemeklerinize değil; bilgiye ve keyifli içeriklere de aç. Milet aç aç.

Bilmeceli-Bulmacalı Amerikan Servisi

Kafe ya da restoranın konseptine uygun sorularla bilmece-bulmacalı Amerikan servisleri tasarlatabilirsiniz. Örneğin doğal yiyecek-içeceklerin sunulduğu bir işletmeniz varsa onların besin değerleri ile ilgili sorulara yer verebilirsiniz. Bu tür mekânlar için kraft kâğıdına basılan Amerikan servisleri de konsept açısından idealdir.

Yeni Nesil İşlerden Yanaysanız

Amerikan servisinize QR kod koyun ve müşterilerinize akıllı telefonlarından kodu okutmalarını istediğiniz bir mesaj yazın. Daha fazlasına dair bilgi vermeyin, sürpriz olsun. Ne çıktı QR koddan? Yoksa mutfağı canlı olarak izleyebilecekleri bir video mu varmış o kodun içinde?

Fark yaratacak işler yapıp müşterileri memnun etmek için çok paraya ihtiyaç yok gördüğünüz gibi. O zaman baskıda görüşmek üzere.