Restoranlar İçin Baskı Ürünleri

Restoranların hem servis hem de sipariş süreçlerinde marka baskılı olan ürünlerin kullanıldığı çok aşina olduğumuz bir durum. Mekânın bilinirliği ve müşteriler gözündeki değeri açısından baskılı ürünler önemli bir etkiye sahiptir. Bu kısmı hemen bir örnek üzerinden ele alalım; tamamen aynı kalitede iki restoran hayal edin ve birinde size uzatılan ıslak mendilin marka adı olmayan standart bir mendil olduğunu varsayın. Diğer restoranda ise marka kullanılarak konsepte uygun tasarlanmış bir ıslak mendilin verildiğini düşünün. İki restoranın müşteri gözündeki değeri sizce hala aynı mıdır?

Restoranlar için kullanılan baskı ürünlerini daha yakından inceleyerek konuyu biraz daha derinleştirelim:

Baskılı Islak Mendil

Baskılı ıslak mendiller hem restoran içerisinde yemek yiyen hem de eve sipariş veren müşteriler için kullanılması faydaları olan ürünlerdir. Özellikle eve siparişlerde götürülen ıslak mendilleri müşterileriniz tekrar sizi tercih etmeleri için iyi bir sebep olabilir. Baskılı ıslak mendiller 3 farklı boyutta bastırılabilir; 6x8 cm, 7x10 cm, 7x12 cm. Kağıt olarak da Kuşe veya Metalize Triplex olarak 2 çeşitten biri tercih edilebilir.

Baskılı Stick Şeker

Hem bir pazarlama aracı hem de kaliteli hizmet açısından Baskılı Stick Şeker her restoranın sahip olması gereken bir üründür. Günümüzde müşteriler gittikleri mekânlarda küp şekerler yerine stick şekerleri daha çok tercih ediyorlar. Ambalaj şekerlerde baskı için sadece 8x1.6 cm ve Kuşe Kağıt seçeneği bulunuyor.

Baskılı Sachet Tuz

Tuz neredeyse her yemeğin yanında müşterinin beklediği bir üründür. Bu nedenle neredeyse bütün restoranlar evlere yapılan siparişlerde yemeklerin yanında paket tuz da gönderirler. Gönderilen ambalaj tuzlar müşterinizin ihtiyacını karşılamanın yanında markanızın da değerine değer katabilir. Paket tuzlar 6x5 cm boyutlarında ve Sülfit Kağıda basılarak hazırlanırlar.

Baskılı Stick Esmer Şeker

Esmer şeker son yıllarda çok fazla tercih edilen özellikle kahve çeşitlerinin satıldığı cafe, restoran ve büfelerin olmazsa olmazı olan bir ürün. Mekânlarda kullanılan esmer şekerlerin neredeyse tamamına yakını Stick Esmer Şeker olarak tercih edilir. Basım olarak 8x1.6 cm boyutlarında Kraft Kağıt tercih edilir.

Baskılı Tatlandırıcı

Bir restoranda tatlandırıcı olup olmadığını sorduğunuzda, evet cevabını almak o mekânın değerini sizin gözünüzde arttırır mıydı? Cevap evetse, bir de iyi baskı ile görsel olarak da başarılı bir ambalaj tatlandırıcı geldiğini düşünün. Baskılı Tatlandırıcı 6x1.6 cm ebatında Kuşe Kağıda basılarak üretilir.

Baskılı Paket Ketçap

Ketçap birçok yemeğin yanında olmazsa olmaz durumunda. Özellikle fast-food restoranlarında sıklıkla kullanılan baskılı paket ketçap ürünlerinde kendi markanıza özel tasarımlar kullanmak marka bilinirliğiniz için büyük katkı sağlar. Baskılı  paket ketçaplar 5x12 cm boyutunda ve Alüminyum Triplex kullanarak basılırlar.

Baskılı Paket Mayonez

Mayonez birçok büfe, cafe ve restoranın olmazsa olmaz tek kullanımlık gıda ürünlerinden biridir. Hem restoran içerisinde hem de eve siparişlerde sık sık kullanılır. Bu nedenle baskılı ambalaj mayonez de işletmeler için faydalı bir pazarlama aracı olarak kullanılabilir. Baskılı paket mayonezler 5x12 cm boyutunda Alüminyum Triplex kullanılarak basılırlar.

Baskılı Karabiber

Neredeyse her restoran masasında olmazsa olmaz olan 2 gıda ürünü tuz ve karabiberdir. Özellikle eve siparişlerde müşterilere ambalaj karabiber göndermek verdiğiniz hizmetin kalitesini ve müşteri memnuniyetinizi arttırır. Baskılı karabiberler 6x5 cm ebatında Sülfit Kağıt kullanılarak hazırlanırlar.

Yukarıda detaylarını verdiğimiz ürünlerin her biri güçlü bir marka inşa etmek ve dolayısıyla satışları arttırmak için çok önemli araçlar. Bu baskı ürünlerini en hızlı ve kaliteli şekilde temin etmeniz ise Bidolubaskı ile çok kolay.