‘La Casa de Papel’ Dizisindeki Karakterlerin Kartvizitleri Olsaydı

Son dönemlerin en çok konuşulan dizilerinden olan La Casa de Papel – Money Heist, karakterleriyle, hikayesiyle ve oyunculuklarıyla çok beğenildi. Özellikle geçmiş hikayeleri ile bir bütün olarak tasarlanan karakterleri diziyi en çok öne çıkaran özelliklerin başında geliyor. Dizi 2. sezon sonunda final yapmıştı ancak Netflix ile birlikte 3. sezonun da çekileceği haberiyle birlikte dizinin hayranlarını büyük bir sevincin kapladığını söylesek abartmış olmayız.

Biz de herkes tarafından konuşulan La Casa de Papel dizisinin karakterlerinin kartvizitleri olsaydı nasıl olurdu üzerine biraz kafa yorduk. Ortaya hem keyifli hem de yaratıcı olduğunu düşündüğümüz kartvizit tasarımları çıktı. Dizideki karakterlerin özelliklerinden esinlenerek ortaya çıkardığımız kartvizit tasarımlarını biz çok sevdik, umarız siz de çok seversiniz.

El Professor – Soygun Yöneticisi

Geçmişi hakkında çok da fazla şey bilmediğimiz gizemli bir karakter olan El Professor, yetenekli bir takım kurarak soygunu detayları ile planlıyor ve yönetiyor.

Berlin – Mücevher Hırsızı, Soygun Lideri

Berlin, lüks yaşama düşkünlüğünden ötürü soygunlarında bile oldukça seçici. Soyguncu kariyeri mücevher hırsızlıkları ile dolu olan Berlin, aynı zamanda çok da yetenekli bir yönetici.

Tokio – Soygun Uzmanı

Tokyo için söylenebilecek çok daha fazla şey olmasına rağmen, kariyerindeki banka hırsızlığı gibi maharet ve cesaret gerektiren işler olan Tokyo tam anlamıyla bir soyguncu.

Nairobi – Kalpazan, Soyguncu

Zor bir hayat yaşamış olan Nairobi, kalpazanlık yaparak hayatını idame ettiren ve paradan, daha da ötesi para basmaktan anlayan bir karakter.

Rio – Hacker, Soyguncu

Güvenlik uzmanı ve hacker olan Rio, sistemlerin açıklarını hızla tespit edip bu açıkları değerlendirebilen yetenekli bir karakter. Şimdilerde ise elinde klavye değil silah var.

Moscow – Madenci, Çilingir, Soyguncu

Eski bir madenci olan Moscow, çilingirlik işini kaybettikten sonra ailesini geçindirmek için yeteneklerini banka ve mücevher kasalarını açmak için kullanıyor.

Denver – Soygun Uzmanı

Tam bir serseri hayatı yaşayan Denver, eğlenceli kişiliği ve saf ruhu ile bu zor ve kirli dünyaya yeni girmiş junior bir soyguncu.

Helsinki – Asker, Soyguncu

Eski bir asker olan Helsinki, çok konuşmayı sevmeyen ve daha çok silahını konuşturmayı bilen bir savaş makinesi.

Oslo – Asker, Soyguncu

Kardeşi Helsinki gibi eski bir asker olan Oslo da kardeşinin özelliklerini aynı şekilde taşıyor. Sert görünen mizacının altındaki sempatik ruhu ise hepimiz biliyoruz.

 

Siz de kartvizit bastırmak isteseniz, Türkiye'nin en büyük online matbaası bidolubaski.com'da siparişlerinizi uygun fiyat ve ücretsiz kargo avantajları ile hemen verebilirsiniz.