Kartvizit Örnekleri

Günümüzde gerçek anlamda şirket olmanın belki de ilk göstergesi bir kartvizitiniz olması. Kartvizit müdür pozisyonundaki çalışanlarınızın şirkete bağlılığını pekiştirirken, yönetici pozisyonundaki sizin de daha etkili iş bağlantıları kurmanızı sağlayacaktır. Kartvizitinizi ister müşterilerinize, ister meslektaşlarınıza ya da çalışan adaylarına verin; profosyonelliğinizi korurken insanlarla samimiyetinizi arttırabilirsiniz ya da yeni fırsatları ayağınıza getirtebilirsiniz. Bu kadar önemli bir materyelini de bastırmadan önce bakmanız gereken ilk şeylerden biri; kartvizit örnekleri. Kartvizit örnek bir çalışma yapmak için en uygun materyallerden biridir.

Fuarlarda iş kontağı edinmek gibi avantajları bir yana küçük bir kağıt tasarlamanın sizi ne kadar zorlayabileceğine inanamayacaksınız. Klasik ya da yaratıcı bir tasarım isteyin; iyi bir imaj çizebilmeniz için boş alanları etkili ve estetik bir biçimde kullanmanız gerekmektedir.

Kartvizitin ön yüzünde genellikle şirketinizin logosu, ismi, iletişim bilgileri ile sizin isminiz, ünvanınız ve iletişim bilgileriniz yer alır. Arka yüzde şirketinizin logosu veya bulunduğu çevrenin krokisi bulunabileceği gibi yeni nesil QR kodlarını da kullanabilirsiniz. Kabartmalı da bastırabileceğiniz kartvizit örnekleri resimlerini aşağıda bulabilirsiniz.

En İyi Kartvizit Örnekleri


 
 Klasik bir tasarıma sahip olan bu tür kartvizitlerde sadelik ve renklerin logonuzla uyumlu bir şekilde kullanılması çok önemlidir.
Bu kartvizitin akıllardan asla çıkmayacağına emin olabilirsiniz. Siz de bu kişi gibi arka yüze “sizinle tanıştığıma memnun oldum” benzeri    bir ifade ekleyerek hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Eğer farklılığınızı minimalist bir şekilde yansıtmak istiyorsanız aşağıdaki kartvizit örneği gibi yazı tipiyle oynayabilirsiniz. Klasik yazı tipleri  yerine özgün bir tip kullanırsanız akılda kalıcılığınız artabilir.

İş dünyasında insanlara kendilerini özel hissettirmek her şeydir. Siz de kartvizitinize “bu sana özel” ifadesi ekleyebilirsiniz!
Markanıza güveniyorsanız logonuzu ön plana çıkarmaktan çekinmeniz için hiçbir neden yok!

 

Parlak kağıt klasik tasarımlara farklı bir hava katmasıyla bilinmektedir. Kartvizitiniz nasıl bir tasarıma sahip olursa olsun renklerin her şey demek olduğunu unutmayın. Siyah renk size daha ciddi bir hava verirken canlı renkler şirketinizi daha dinamik gösterecektir.  

Tüm bunlara baktıktan sonra "Dünyaca Ünlü 20 İsmin Kartvizitleri"ne göz atmak isteyebilirsiniz.

Son olarak; bu sizin başarınız. İstediğiniz gibi tadını çıkarabileceğinizi unutmayın.