İlham Alabileceğiniz 10 Antetli Kağıt Örneği

Kurumsal kimlik çalışmalarındaki en önemli parçalardan biri de antetli kağıt. Şirketler arası yazışmalarda antetli kağıt marka imajını doğrudan etkiler. Bu nedenle de antetli kağıt tasarımı üzerinde iyi düşünülmeli ve en optimum tasarım kararları verilidir. Ayrıca antetli kâğıt tasarımınızın diğer baskı ürünlerinizin tasarımlarıyla da uyum içinde olması gerekir.

NOT: Antetli kağıt hakkında daha detaylı bilgi edinmek için "Antetli Kağıt Nedir?" yazımızı da okuyabilirsiniz.  

Antetli kağıt firmaların marka imajlarını yansıtmaları açısından oldukça önemli bir baskı ürünüdür. Bu nedenle de hem tasarım hem de baskı aşamalarında kararlar dikkatli alınmalıdır. Antetli kağıt tasarımlarının sade olması, aynı zamanda da marka kimliğini yansıtması gerekir. Antetli kağıt tasarımı içerisinde kullanılan renklerde mümkün mertebe kurumsal renklerin dışına çıkılmamalı, bu renkler doğru tonlarda ve uyum içerisinde kullanılmalıdır.

Antetli Kağıt Baskı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Antetli kağıt baskı için kullanılacak matbaa seçimi ortaya çıkacak işin kalitesini doğrudan etkiler. Özellikle alışılagelmiş geleneksel matbaalarda yapılan baskılarda renk ve baskı hataları oldukça sık karşılaşılan bir durumdur. Ancak online matbaa Bidolubaskı ile yaptıracağınız baskılarda son teknoloji ve çok sayıda baskı yapabilen makineler kullanıldığı için baskı ve renk hatası yaşamazsınız. Özellikle kurumsal kimliğin parçası olan ürünlerde yapılan baskı hataları ağır sonuçlara sebep olabilir. Bu nedenle riski en aza indirmek ve üstüne daha uygun fiyatlarla online matbaa Bidolubaskı ile sipariş vermek size büyük faydalar sağlar.

Antetli kağıt örnekleri daha güzel tasarımlar yapabilmeniz için size gereken ilhamı verecektir. İnsanları etkileyecek enfes tasarımlar yapmak istiyorsanız daha önce yapılmış başarılı tasarımlara göz atmanızda fayda var. Bu nedenle de antetli kağıt örnekleri firmalar ve tasarımcılar için çok önemlidir. Biz de bu yazımızda sizin için en iyi 10 antetli kağıt örneğini sizler için derledik. 

Antetli Kağıt Örnekleri

Tüm tasarım işlerinde olduğu gibi antetli kağıt tasarımlarında da alanında başarılı örneklere göz atmak, ne istediğini bilebilmek için oldukça önemlidir. Bu antetli kağıt tasarım örnekleri birçok farklı sektörde ve birçok farklı tarzda hazırlanmış örneklerdir. Bu örnekler içerisinde her tür sektör için bir örnek bulabilirsiniz, ancak dikkat etmeniz gereken şeyi; her tasarımın her sektör için uygun olmayacağıdır. Örneğin, finans alanında faliyet gösteren bir firmanın antetli kağıt tasarımının çok daha sade olması beklenir. Dilerseniz alanında başarılı bu 10 antetli kağıt örneğine geçelim ve sizin için en iyi tasarıma az da olsa ilham ışığı tutmaya çalışalım.

NOT: Firmanızda antetli kağıt kullanmanın size sağlayabileceği faydalar için şu yazımızı da okuyabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere antetli kağıt örnekleri hakkında bilgi vermeye çalıştık. Eğer yazımızı faydalı bulduysanız Bidolubaskı blog bültenimize abone olmayı unutmayın!