Grafik Tasarımcılara Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer Günü’nde sevgilinize vereceğiniz hediyenin onun ilgi alanlarına hitap etmesi gerekir; aksi takdirde bu özel gün “Sen beni hiç tanımamışsın, nasıl yani kırmızı gül?” gibi hayal kırıklığı içeren sözlerle tatsızlaşabilir. Sevgiliniz grafik tasarımcısıysa sanata meraklı, teknolojiye ilgi duyan, renklere âşık (tamam, elbette sizi daha çok seviyor), görsel algısı kuvvetli biri ile ilişkiniz var demektir. Onu size âşık olduğuna pişman etmeyecek Sevgililer Günü hediyesi önerilerini sıraladık, rica ederiz, siz mutlu olun bize yeter.

Grafik Tabletler

Muhtemelen sevgilinizin zaten bir grafik tableti mevcut ama her zaman daha iyisi vardır değil mi?

Çizim Masası

Ona bir çizim masası alın da yerini yadırgamasın artık. Kaç grafik tasarımcısı yemek masasının üzerinde tasarım yaparken “Bu dünyada yerim yok.” diye düşündü biliyor musunuz? İç ses: Şu kırıntıları toplayayım yoksa tasarımım kâbuslu olur. :(

Harici Disk

Yüksek kapasiteli bir harici disk ile onun her yerde mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Afrika dâhil.  

Tablet Kılıfı

Basit bir fikir gibi gelebilir ama bazen birçok şey “Nasıl olsa alırım.” diyerek ertelenir. Ertelenen şeyler de ertelenmeye devam ederler hep. Bu yüzden “Nasıl olsa vardır.” demeyin, onun yerine bu kadere dur deyin. Hatta bir de tablet mi alsanız? Yetmese de arttırıp o tablete birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan oluşturduğunuz video mu yükleseniz? Siz de az değil misiniz nesiniz?

Gıcır Gıcır Bir Mousepad

Deri olanları şu sıralar pek moda. Ya da sevgilinizin sevdiği film kahramanlarını dijital baskı ile aldığınız mousepad’e işletebilirsiniz. “Sevgililer Günü’dür, kırmızı kalp lazımdır.” diyorsanız tamam, öylelisi olsun o zaman.

 

Motivasyon Arttıran Posterler

Çalıştığı ortamda motivasyon arttırıcı sözlerin tipografik stillerde yazıldığı posterler olmasına bayılan grafik tasarımcılar, etrafta bu posterlerden yoksa devlet dairelerinde çalıştıklarını düşünüp üzülürler. Yapın bir güzellik.

Polaroid Fotoğraf Makinesi

Fotoğraf çekmek grafik tasarımcıların en sevdiği şeylerden biri ve polaroid fotoğraf makinelerinin havası başka oluyor.

Özel Tasarım Tişörtler

Hayatları renklerle, çizgilerle ve puntolarla geçiyorken, onlardan o ne öyle dümdüz tişört giymelerini beklemek haksızlık gerçekten. Şekilse şekil, stilse stil.

Dergi Aboneliği

Ballı lokma tatlınızın adını, soyadını ve adres bilgisini, onu en sevdiği dergilere yıllık abone yapmak için kullanabilirsiniz. Aman hadi hayırlısı.

İyi Cins Kulaklık

Tasarım yaparken, tasarım yapmaktan bile daha çok yaptığı şey müzik dinlemek. Kaliteli bir kulaklığı hediye aldığında “Photoshop’lasana beni, Instagram’a koyacağım.” dediğiniz fotoğraflarınızı elden geçirme işini daha fazla ertelemeyecektir.