En İyi 30 Kurumsal Kimlik Tasarımı Örnekleri

Kurumsal kimlik ya da marka kimliği profesyonelce yapılmış bir logodan çok daha fazlasıdır. Aslında marka kimliği, müşterilerinizin sizinle ilgili görüşleridir. Müşterilerinizle olan tüm etkileşimleriniz onlara markanızla ilgili bir bakış açısı oluşturmaktadır.

Kurumsal kimliğiniz broşür tasarımınızla ve hatta müşterilerinizin web sitenizde gezinme rahatlığıyla bile şekillenebilir. Yani müşterilerinizin algıları kişisel deneyimle gelişir ve bunları tanımlamak pek de kolay değildir.

Yine de güçlü bir kurumsal kimlik tasarımı ile müşterilerin ilgisini çekebilir ve marka adınızı da bu şekilde güçlendirebilirsiniz.

Kurumsal kimlik tasarımları markanıza nasıl fayda sağlar?

Tasarımda kararlılık:

Uzman kurumsal kimlik tasarımcıları ile çalışın. Tasarım çalışmalarını uzun vadeli yapın. İstikrarlı bir şekilde tasarımlarınıza devam etmeniz marka imajınız için oldukça önemlidir.

Pazarda en önemli rakip olarak yerinizi alın:

Ustalıkla tasarlanan pazarlama faaliyetleri sizi sektörde önemli bir oyuncu yapar. Yeni bir şirket olsanız bile güçlü bir görsellikle potansiyel müşterilerinize kaliteli bir şirket imajı verebilirsiniz.

Farklı olun:

Kurumsal kimlik tasarımlarınızı rakiplerinizden farklı yapmak ve yenilikçi bir yaklaşım sergilemek, markanızını pazarda ayrı bir yerde konumlandırmanıza yardımcı olur.

Markanızın Hatırlanma Değeri:

Güçlü ve tutarlı bir kimlik sayesinde, müşterileriniz markanızı hatırlar ve satın almada bu değer önemli bir rol oynar.

Kurumsal kimliğinizi oluşturmak için size ilham verebilecek en iyi 30 kurumsal kimlik tasarımı örneklerini inceleyin,

Not: Kurumsal kimlik hakkında daha fazla bilgi almak için şu yazımıza da göz atabilirsiniz.

  1.

    

2. 

     

3. 

     

4.

     

5. 

    

6.

     

7. 

    

8.

    

9. 

    

10.

    

11.

    

12.

    

13.

    

14. 

    

15. 

    

16.

    

17. 

    

18.

    

19.

    

20.

     

21.

    

22.

    

23.

    

24.

    

25.

    

26. 

    

27.

    

28.

    

29.

    

30.

    

Kurumsal kimlik oluşturmak oldukça önemli bir diğer önemli olan ise kurumsal çalışmaların kaliteli bir şekilde basılması. Bidolubaski.com'dan kurumsal ürün ihtiyaçlarınızı bastırabilirsiniz :)