İş Çıkışı Ofis Masanıza Öpücük Üfürmenizi Sağlayacak Ürünler

Tek el parmaklar karşı tarafa bakacak şekilde avuç yukarıda kıvrılıyor, avuç dudağa götürülüyor, hop öpücük alındı, hop öpücük üfürüldü, hoşça kal ofis masası, tekrar kavuşacağımız güne kadar sevgiyle kal. Şu dünyada kaç kişi işten çıkarken ofis masasına öpücük gönderir ya da huzurun mekânı yatağından kalkıp işe gittiğinde bile ofisindeki sandalyesine neşe içinde oturur ki? Tam sayı veremeyeceğiz, zira büyük ve kalabalık bir gezegende yaşıyoruz ama az olduğunu siz de bizim kadar iyi biliyorsunuz.

Nasıl ki bir kimseyi sevmek için o kişide size ait, kendinizden bir şeyler bulduğunuz ya da tam tersine özlemini çektiğiniz özelliklerin olması gerekiyorsa ofis ortamınızı sevmek ve çalışmayı eğlenceli bir hale getirmek için de kişiliğinizi yansıtan ya da yansıttığı pozitif enerjiyle modunuzu yükseltecek ofis malzemelerini iş yerinizde bulundurmanız önemli. İşte hem işlevsel hem de tatlış ofis ürünleri:

Küp Bloknotlar Ne Güzel, Küp Küp

Bir ofis çalışanının olmazsa olmazı olan küp bloknotlar sadece işinizle ilgili not tutmanız için değil; arkadaşlarınızın masalarına bırakacağınız komikli notlar yazmanız için de gereklidir. Eğlence demiştik, öpücük demiştik, size ait bir şeyler demiştik, hatırlayanlar parmak kaldırsın ya da küp bloknotlarından bir küp sayfa alsın bize duygu ve düşüncelerini yazsın. Bir de havalı bir şey yani, kübizmin en işlevsel ürünü.

Şu Kahveyi İçmeden Kendime Gelemiyorum”culara Selamlar

İş yerinizde başka kimselerin dokunamayacağı size özel bir kupanız varsa tamamsınız, siz profesyonel iş yaşamında kendinizi kanıtlamış bir insansınız. Sabah işe gider gitmez ayılmak için kahve yapıp içtiğiniz kupanızı fotoğraf makinesi objektifi, silah şeklinde ya da üzerinde istediğiniz fotoğrafların ve sözlerin yer aldığı tasarımlarla renkli hale getirebilirsiniz. Kişiye özel ofis malzemelerinin en rağbet göreni olan kupalarla avcunuza almak istediğiniz her neyse onu ya da o kişiyi kupanın üzerine kondurabilirsiniz. Evet, ne olmuş, kendinizi eğlemek en büyük hakkınız. Kimse sizin yerinize bunu yapmıyor çünkü.

Renkli, Işıklı ve Janjanlı

Gökkuşağını masanıza davet etmeye ne dersiniz? Rengârenk defterler, baskılı cepli dosyalar, ışıklı kalemler, meyve kokulu silgiler… İlkokula başlarken de işin en heyecanlı kısmı okul alışverişiydi hatırlıyorsanız. Şimdi vedalaşın o sıkıcı tükenmez kalemle ve gidin kendinize şekilli bir kalem alın. Haftanın her günü için bir renk belirleyebilir, “Bugün de mavi bir günmüş.” diyerek mavi tonlarındaki malzemelerle güzel güzel işinize bakabilirsiniz mesela.