Bidolubaskı, Katılımcı ve Sponsor Olarak Java Day’de!

Bidolubaskı, Türkiye’nin en büyük online matbaası olmasının yanında Türkiye’nin de önemli teknoloji firmalarından biri olarak pek çok alanda çalışmalar yapıyor ve yapılan çalışmaların yanında yer alıyor. Bidolubaskı olarak ülkemizde yazılım sektörünü geliştirmek ve sektöre değere katmak için düzenlenen etkinliklerin içerisinde yer almaya çalışıyoruz. Bu kapsamda da 5 Mayıs 2018’de düzenlenecek olan Java Day Istanbul etkinliğine hem konuşmacı hem de sponsor olarak katılıyoruz.

Java Day Istanbul güvenlik, IoT, Bigdata, Devops, Cloud ve yazılım geliştirme konularında dünyadaki yeni trendler ve gelişmeler ile ilgili Türkiye’deki bilişim topluluklarını bilgilendirmek amacıyla Istanbul Java User Group (Istanbul JUG) tarafından her yıl düzenlenen bir bilişim konferansıdır. Bu sene 5 Mayıs’ta dördüncüsü düzenlenecek olan etkinlik, Hilton İstanbul Kongre ve Fuar Merkezi’nde yazılım dünyası ile bir araya gelecek. Java Day kapsamında bu sene eş zamanlı olarak 3 salonda, toplam 32 oturum gerçekleştirilecek. Bu oturumlarda ise hem global hem de yerel pek çok teknoloji şirketinden önemli isimler yer alacak.

Java Day Istanbul 2018

Java Day, her sene olduğu gibi bu sene de çok önemli konuşmacılar ile sektör profesyonellerini bir araya getirecek. Ayrıca etkinlik biletlerinden elde edilecek gelirler ile de Java Day Kids etkinliklerine destekte bulunacağınızı da hatırlatalım. Gelelim etkinlikte hangi şirketlerden konuşmacaların yazılım dünyası ile buluşacağına. Amazon, Vaadin, Red Hat, Jetbrains,Twitter, Salesforce gibi global markaların yanı sıra; Bidolubaskı, Peak Games, İyzico, Trendyol gibi Türk teknoloji şirketlerinden yöneticiler de  konuşmacı olarak bu konferansta yerlerini alıyor olacaklar. Ayrıca Venkat Subramaniam da 'Let's Get Lazy' başlıklı konuşması ile etkinlikte yerini alacak. Bidolubaskı CTO’su Sinan Erdem’in de etkinlik içerisinde “Baskı Teknolojileri için Derin Öğrenme ile Görüntü Tanıma” konusunda oldukça öğretici bir konuşma yapacağını da hatırlatalım.

Java Day Istanbul her sene genişleyen kitlesiyle hem yazılım dünyasına büyük değerler katarken, aynı zamanda da katılımcılara faydalı bağlantılar kurma imkanı da veriyor. Bu sene düzenlenecek olan etkinliğe hem yurtiçinden hem de yurtdışından 1000’in üzerinde katılım olması bekleniyor. Start-up’lardan büyük kurumsal şirketlere kadar geniş bir skaladan katılımcıların yer alacağı Java Day Istanbul her bir katılımcısına kendini önemli derecede geliştirme imkanı veriyor. Java Day Istanbul etkinliği ve program hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, https://javaday.istanbul/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bidolubaskı Kullanıcılarına Java Day Istanbul’da %40 İndirim!

Bidolubaskı olarak hem mevcut teknolojileri geliştirmek hem de yeni teknolojilerin altına imza atmak için yıllardır çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken de ülkemizdeki yazılım topluluğuna katkıda bulunmaya da önem veriyoruz. Bu nedenle de Java Day Istanbul etkinliğine katılmak isteyen kullanıcılarımıza Bidolubaskı’ya özel %40 indirim sağlıyoruz. Siz de bu indirimden faydalanmak isterseniz, sayfayı yenileyerek karşınıza çıkan alandan e-posta adresiniz ve meslek kısımlarını doldurarak faydalanabilirsiniz. İlgili alanları doldurduktan sonra indirim kodunuzun belirtmiş olduğunuz e-posta adresine gönderileceğini ve spam(gereksiz) klasörünüzü de kontrol etmeniz gerektiğini unutmayın.

Bir Sonraki Java Day Istanbul Etkinliğinde Görüşmek Üzere

Java Day Istanbul etkinliği Bidolubaski.com sponsorluğunda gerçekleşti. Önümüzdeki senelerde de gerçekleşmesi planlanan etkinlik için tekrardan beraber olmak dileğiyle. Takipte kalın!