Bekârları Tinder’a Sokacak Düğün Davetiyesi Yazıları

Güzeller içinden bir onu seçtiniz ve evlenmeye karar verdiniz. Mutluluklar dileriz. Umarız birbirinizi yemeden ve didişmeden mutlu bir evlilik hayatı sürdürürsünüz. Evlilik kararınızı muhteşem bir düğünle kutlamak, sevdiklerinizle birlikte bol eğlenceli, alkışlı ve altınlı bir gece ile unutulmaz kılmak hakkınız. Onca insan içinden birini seçerken nasıl ince eleyip sık dokuduysanız, bu özel gününüze ait her şey de farklı ve size özel olmalı. Yakınlarınıza vermek amacıyla hazırlatacağınız düğün davetiyesine çift kişiliğinizi yansıtacak (siz ve müstakbel eşiniz, siz artık bir çiftsiniz) orijinal sözler yazdırarak farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

İşte bekârları Tinder’e sokmak için sabırsızlandıracak düğün davetiyesi yazıları:

Samimi 

Analar neler doğurmuş diye dolanıyorduk ki birbirimizi gördük. Dedik sonra “Ben bununla yaşarım.” Düğün çok güzel, gelsenize.

Sonuçta davetiye yazısında neden birbirinizi seçtiğinizin bilgisini paylaşmanız önemli. İnsanlar gelecekler ve altın takacaklar. Bilsinler nasıl birine gideceğini.

Ekstra Samimi 

Önce altın gibi kalplerimiz birleşti, şimdi sıra hayatımızı birleştirmeye geldi. Düğün yapıyoruz, siz de gelin! (Altınlar unutulmasın lütfen, konsept icabı.)

Altın gibi gençler, gerçekten.

Uyaklı

Aşkımız büyüdü büyüdü, kalplerimizden taşar oldu. Evi de büyük tuttuk bu yüzden; dört odası var, iki de salonu.

Uyarsa.

Laf Sokmalı

Hayırsız evlat olmamak için “Evet!” demeye karar verdik. Düğünümüze bekleriz.

Olsun ya, evlilik de güzel bir şey. Hafta sonları flört etmeye devam edersiniz yine, sıkıntı yapmayın. (Elbette birbirinizle!)

Kanaatkâr

Biz bir ekmeği ikiye bölüp yetinmeye, bir göz odada aşkımızı büyütmeye ebediyen razı olduk. Siz sevenlerimizi düğünümüze bekleriz.

Bütçe kısıtlıysa demek… Olsun, davetiyede düğünün limonata-pastadan ibaret olduğu bilgisinin verilmesi mecburi değil nasıl olsa.

Mantıklı

Bir yirmi yıl aynı yastıkta yaşayıp, sonra ikili yastığa geçerek beraber kocamaya karar verdik. Yastık kılıfımız hazır, düğünümüze gelirseniz bir eksiğimiz kalmıyor. Şimdiden teşekkürler.

“Bir” yastık hikâyesi…

Daha da Mantıklı

Birbirimizi ölecek kadar seviyorduk, aklımıza şahane bir fikir geldi: E ömür boyu beraber yaşayalım o zaman, dram olmasın! Sizce de iyi fikirse düğünümüze bekleriz.

Çocukları dahi olacak.

Zenginli

Aşkımızın büyüklüğünü simgeleyecek 30 katlı pasta yaptırdık. Çoluk çocuk toplaşıp gelin. (Gerekiyorsa servis de kaldırırız.)

Giderseniz size altın bile takacak kıvamda duruyorlar. Bu fırsatı kaçırmayın!