2020 Promosyon Ürünleri İle Geliyor!

Promosyon ürünleri firmaların hem müşterilerine hem de çalışanlarına belli dönemlerde hediye ettikleri ürünlerdir. Yeni yıl da promosyon ürünlerinin dağıtılması için en çok tercih edilen dönemlerdendir. 2020 promosyon ürünleri firmalara hem müşteri tarafında hem de çalışan tarafında çok önemli faydalar sağlar. Çalışanlara verilen promosyon ürünleri firmaya olan sadakati arttırarak iş performansının artmasını sağlar. Müşterilere hediye edilen promosyon ürünleri ise firmanın marka imajını ve müşterinin firma ile olan ilişkilerini olumlu olarak etkiler. Her iki kullanım için de 2020 promosyon ürünleri firmalara çok önemli faydalar sağlar.

Promosyon ürünleri genellikle yılın farklı dönemlerinde müşterilere firmanın kendini hatırlatması için kullanılır. Müşteriler firmalardan aldıkları hediyeler sebebiyle bu markalara sempati duyarlar. Bu nedenle de o alanda bir ihtiyaçları olduğunda ilk tercih olarak promosyon ürünü hediye eden markaya yönelirler. İnsan psikolojisi üzerinde yapılan araştırmalar da insanların hediye aldıkları kişi ya da firmaya borçlu hissettiklerini gösteriyor. Bu his müşterileri olabilecek ilk fırsatta sizin firmanızdan alışveriş yapmaya yönlendiriyor.

Promosyon ürünleri denildiğinde akla ilk baskılı promosyon ürünleri gelir. Baskılı promosyon ürünlerinin özellikleri ise markanızı öne çıkararak, tanınırlığınızı arttırmaktır. Baskısız promosyon ürünleri ise markanızın belli bir süre sonra unutulmasına ve dolayısıyla promosyon ürünü için yaptığınız harcamanızın boşa gitmesine sebep olabilir. Bu nedenle promosyon ürünlerinin marka logonuzun baskısıyla gönderilmesi size çok daha büyük bir katkı sağlayacaktır.

Yeni yıl 2020 gelirken, firmalarında yeni yıl promosyon ürünleri için hazırlıkları çoktan başladı bile. Ancak birçok firma yeni yıl için hangi promosyon ürününü seçeceği konusunda hala kararsız. Biz de bu yazımızda 2020 için hangi promosyon ürünlerini seçebileceğinizi ve bu ürünlerin size nasıl faydalar sağlayacağını anlattık. Gelin 2020 promosyon ürünlerini hep birlikte inceleyelim.

Promosyon Takvim Ürünleri

Yeni yıl promosyon ürünler dendiğinde akla ilk gelenler takvimli olan ürünlerdir. Bunun sebebi müşterilerin bu ürünleri tüm bir yıl boyunca kullanabiliyor olmalarıdır. Takvim ürünleri bir bakıma markanızın yıl boyunca müşterilerin gözü önünde olmasını sağlayarak onları sipariş vermeye yönlendirir. En çok tercih edilen promosyon takvim ürünleri listesi ise şöyle;

Promosyon Ajanda

Yeni yıl promosyon hediyesi olarak yıllardır kullanılan ajanda ürününde son yıllarda önemli değişikler meydana geldi. Artık insanlar her sayfası tarihli ajandaları kullanmak yerine tarihsiz ajandaları kullanmayı tercih ediyorlar. Bu nedenle markalar da promosyon ürünü olarak tarihsiz ajandaları hediye etmeye başladılar. Promosyon yeni yıl ajandalarında ise her iki taraflı ya da tek taraflı olarak kapak baskısı yapılıyor. Bu seçenekler arasında yapılacak tercih ise tamamen bu iş için ayrılan bütçeye göre değişebilir.

Promosyon Kitap Ayracı Baskı

Kitap ayraçları yıllardır kullanılan ve oldukça şık olarak kabul gören bir promosyon ürünüdür. Genel itibariyle kitap olumlu algıya sahip bir ürün olduğu için, kitap okurken insanların kullanabileceği promosyon kitap ayracı da markanızın konumlanması için eşsiz bir nokta. Logolu kitap ayracı baskı için diğer promosyon ürünlerine göre daha uygun fiyatlara sahiptir. Bu nedenle düşük bütçeli bir promosyon ürünü tercih etmek isteyenler için oldukça uygun bir seçimdir.

Baskılı Promosyon Kalem

Elinize geçen ve aktif olarak kullandığınız bir promosyon ürünü hayal edin. Aklınıza gelen ilk ürünlerin başında logolu kalem gelecektir. Bunun sebebi neredeyse her firmanın promosyon hediyeleri arasına kalemi dahil ediyor olmasıdır. Kalem günlük hayat içerisinde sıklıkla kullandığımız bir üründür bu nedenle de markalar bu ürünlerde yer edinmek ve dolayısıyla da marka bilinirliklerini arttırmak istiyorlar. Promosyon kalem baskı için tercih edilen 3 farklı kalem türü vardır; Natürel Kurşun Kalem, Plastik Kalem ve Metal Kalem. Bu 3 kalem çeşidinden hangisini seçeceğiniz ise tamamen müşteri kitlenize, bütçenize ve kendi isteğinize bağlı olarak değişebilir.

Promosyon Bez Çanta

Bildiğiniz üzere son yıllarda markaların kullanmayı en çok tercih ettiği promosyon ürünleri arasında bez çanta yer alıyor. Birçok firma baskılı bez çanta ürününü diğer hediye promosyon ürünlerini içerisine koymak için kullanıyor. Diğer taraftan sayısı çok az olsa da bir kısım marka sadece promosyon çanta dağıtarak tanıtımlarını yapma yoluna gidiyorlar. Promosyon bez çanta dağıtıldığı kişiler tarafından adım adım her yeri gezdiği için ayaklı birer reklam panosu olarak da düşünülebilir. Bu nedenle bez çanta baskı için yapılan harcamalar çoğu zaman fazlasıyla karşılığını alır.

Promosyon Bloknot

Şirketlerde en çok kullanılan ürünlerden biri de bloknotdur. Toplantılarda, etkinliklerde ya da ofiste çalışırken insanların sıkça bloknot kullandıklarını görürüz. Bu bloknotların çoğu da bir firmaların logolarını taşıyan promosyon ürünleridir. Şöyle düşünün; bir müşterinize promosyon bloknot ürünü hediye ettiniz, o da bir toplantıda notlarını almak için bu ürünü kullandı. Birden bire o toplantıya katılan ve daha önce markanızı duymayan insanlar markanızı görmüş oldular. Pazarlama stratejilerinde bu küçük etkiler birleşerek size yeni müşteriler kazandıran büyük çığlara dönüşürler.

Masa Sümeni

Masa takvimi özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeleri hedefleyen markalar tarafından sıklıkla tercih edilen bir promosyon ürünüdür. Bunun nedeni masa sümeninin genellikle KOBİ'ler tarafından kullanılıyor olmasıdır. Masa sümeni genel kullanım alanı olarak işletmelerin üst düzey yöneticilerinin masalarında konumlanırlar. Bu da markanızın işletmelerin satın alma kararlarını alan üst düzey yöneticilerinin masasında uzun süreler göz önünde olmasını sağlar.

Promosyon Defter

Teknoloji ne kadar gelişmiş olursa olsun hala insanların büyük bir çoğunluğu notlar almak için bilgisayarlar yerine telefonlarını kullanıyorlar. Özellikle satış hedef kitlesi 30-35 yaşın üzerinde olan firmalar için daha iyi sonuçlar verebileceğini de söylememizde fayda var. Yeni yıl için düşünülebilecek promosyon defter ürünlerinde ise 2 seçenek bulunmaktadır; A5 Defter ve Spiralli Defter. Bu ürünler arasındaki seçim ise yine müşteri kitlesi ve promosyon ürünleri için ayrılan bütçeye göre değişebilir.

Promosyon Karton Çanta

Promosyon karton çanta, bez çantada olduğu gibi çoğunlukla diğer promosyon ürünleri içerisine konularak müşterilere hediye edilir. Hem şık görünümü hem de kullanışlılığı ile promosyon karton çanta oldukça sık tercih edilen bir ürün. 23x24x8 cm, 24x30x8 cm, 24x35x8 cm olmak üzere 3 farklı seçeneği bulunan baskılı karton çantalar promosyon ürünü olarak başarı oranı yüksek bir üründür.

Promosyon Küp Bloknot

Ofislerin ayrılmaz parçalarından biri de küp bloknotlardır. Küp bloknotun ne kadar etkin bir promosyon ürünü olduğunu kendiniz test etmek isterseniz herhangi bir ofise gittiğinizde etrafınıza bir göz atmanız yeterli, muhakkak bir küp bloknot göreceksiniz. Küp bloknot küçük notlar almak için sıklıkla kullanıldığı ve elden ele dolaştığı için oldukça etkili ve başarılıdır.

Uygun Fiyatlı Promosyon Ürünleri Nereden Alınır?

Promosyon ürünleri fiyat aralığı olarak oldukça geniştir. Bu nedenle müşteri hedef kitlenize en iyi hitap eden ve en başarılı olabilecek ürünü seçmek oldukça önemlidir. Bu hem sizi gereksiz maliyetlerden hem olası başarısız kampanyalardan korur. Ucuz promosyon ürünü bulmak da bu sürecin oldukça önemli bir parçasıdır. Peki ama bu kadar fazla promosyon ürünü satan firma varken en uygun fiyatları ve yüksek kaliteyi nasıl yakalayacaksınız?

Bu sorunun cevabı aslında düşündüğünüzden çok daha basit. Promosyon ürünleri baskı yapıldığından ötürü maliyetli ürünlerdir. Ancak bu baskı işlemlerini ne kadar fazla ürün için yaparsanız fiyat o kadar aşağı düşer. Sayı arttıkça fiyatlarda gerçekleşen bu düşüş, fazla sayıda sipariş alan matbaaların da maliyet olarak size en düşük fiyatı verebileceği anlamına gelir. İşte tam da bu nedenle, Türkiye'nin en büyük online matbaası olarak hizmet veren Bidolubaskı.com promosyon ürünleri için size en uygun fiyatları ve yüksek baskı kalitesini sağlar. Siz de Bidolubaskı ile dakikalar içerisinde siparişinizi verin, ürünleriniz ücretsiz kargo ile kapınıza kadar gelsin.